HellO, WOrld!

 

Stiu, stiu, sunteti toti in vacanta, la plaja, si nu vreti deloc sa va ganditi la momentul in care o sa se termine vara. Sincer, nici eu nu am chef de frunze uscate si de frig, sau nu inca. Mai vreau sa ma bucur de zilele luuungi si fierbinti de vara, sa lenevesc la piscina sau sa descopar plaje nemaivazute de mine pana acum. Si totusi…

Incepe sa se simta un fel de melancolie in aer, apusurile devin din ce in ce mai dramatice si e clar ca nu peste foarte mult timp toamna cea nedorita va veni pana la urma. Iar eu imi propun sa ma bucur de ea, asa cum am profitat la maxim de vara asta. Abia astept sa imi innoiesc garderoba cu piese noi, iar uite, cei de la COS ne arata ca toamna asta va fi foarte frumoasa. Colectia de barbati AW17 reinterpreteaza piesele clasice in maniera atat de recognoscibila a COS, urmand doua tendinte importante: croiurile de inspiratie arhitecturala si materialele cu texturi bogate.

COS AW17

Culorile preponderente sunt de din gama industriala: albastru metalizat, gri carbune, verde inchis si crem. In imaginile de campanie, realizate de fotografa Zoe Gherther, in incinta Fundatiei Juan Miro din Barcelona, aceste culori sunt scoase in evidenta de rosul aprins al zidurilor cladirii.

Mai jos gasiti piesele mele preferate din aceasta colectie, cum este acest costum burgund pe care abia astept sa-l port!

COS_AW17_Mens_Look_11

COS_AW17_Mens_Look_2

COS_AW17_Mens_Look_13

COS_AW17_Mens_Look_7

COS_AW17_MensAcc_Look_2

Imi plac mult si piesele din verdele inchis midnight, dar si geanta asta geniala!

COS AW17

O parte din colectie este deja disponibila in magazinele COS de pe Calea Victoriei si din Baneasa Shopping City, asa ca, daca nu sunteti in vacanta, aruncati  un ochi acolo, pentru ca sunt sigur ca o sa va cucereasca.

 

LOve,

O.