HellO, WOrld!

 

 

Nu cred ca va amintiti cum ploua in dimineata aia. Se rupsese cerul in doua si din el cadeau cascade de apa insotite de fulgere si tunete care l-ar speria si pe Superman. Nici nu ma puteam gandi ce era in sufletul Ruxandrei, cea care ne-a invitat din partea Revistei Nunta la un picnic relaxant pe malul unui lac aflat la vreo 30 de km de Bucuresti. Ea ne atentionase sa ne luam palarii de soare, creme de protectie si ochelari de soare, iar cum cu o zi inainte in Bucuresti au fost nici mai mult, nici mai putin de 35 de grade, eu ma conformasem. Ba chiar imi compusesem un outfit complet alb (ce includea si o palarie), care sa se potriveasca perfect cu verdele ierbii si cu rosul aprins al unui Alfa Romeo, parteneri ai acestui eveniment. Si care sa ma apere de soare, pe cat posibil.

Doar ca soarele disparuse. Complet. Si in cateva minute trebuia sa ma hotarasc daca mai ies din casa si mai dau o sansa picnicului, sau gasesc o scuza meteovalabila si asta e. Din fericire, am ales pentru prima varianta. Mi-am extras din dulap pantalonii de calarie, mi-am pus si cizmele inalte de cauciuc si asta a fost, am compus urgent un outfit de lord aflat in vizita la tara.  Mi-am luat inima in dinti si umbrela in mana si m-am indreptat spre locul nostru de intalnire, de unde urma sa preluam masinile italiene ce ne vor duce la picnic.

Ovidiu Muresanu Nunta 11

Ovidiu Muresanu Nunta 10

Ovidiu Muresanu Nunta 5

Ovidiu Muresanu Nunta 13

Ovidiu Muresanu Nunta 1

Ovidiu Muresanu Nunta 6

Aici incercam sa o fotografiez cat mai artistic pe prietena mea, Andra Ilias (Hypnoticfoodie)

 

Ovidiu Muresanu 12

Ovidiu Muresanu Nunta 9

Ovidiu Muresanu Nunta 7

Cererea in casatorie 🙂

 

Ovidiu Muresanu Nunta

Ovidiu Muresanu Nunta 14

Ovidiu Muresanu Nunta 4

Nu stiu ce s-a mai intamplat in Bucuresti in ziua aia, cat de mult a mai plouat, cert e ca acolo, pe malul lacului, la Sohatu, n-a mai cazut nicio picatura. Gazdele noastre de la Revista Nunta ne-au pregatit un mini-festin cu bunatati locale si paine de casa, iar noi am inceput sa facem o multime de poze in cadrul ala atat de fotogenic. De asta am si postat atatea poze de acolo, pentru ca lacul, balotii de paie, covoarele, cosurile de picnic si draga de Alfa Romeo Giulia abia asteptau sa fie fotografiate. Preferata mea a fost chiar Giulia, careia, ca sa fiu in tema cu evenimentul ce dorea sa marcheze lansarea editiei de vara a revistei Nunta, mi-am permis sa-i cer mana. Nu a zis nici Da, nici Ba, asa ca inca mai sper sa ne revedem, si poate data viitoare va lua o decizie. Pana atunci insa, am ramas cu niste amintiri superbe din acea zi care nu prevestea nimic bun. Dar uite, editia cu numarul 13 a revistei a fost de data asta cu noroc.

 

 

LOve,

O.

Photography:  Personal Archive, Revista Nunta – Razvan Cotea
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: Lacoste tshirt, Zara vest, Decathlon trousers and boots, Illesteva sunglasses.