“Sometimes you need to distance yourself to see things clearly.”

 

HellO, WOrld!

 

Are you ready for a crazy weekend? Or not? You will spend your nights clubbing and having fun with your friends, or you will just try to be the laziest person on Earth for two days? My sugestion for you it’s to try something new this weekend. Change your perspective. Go in a place you never beeen before, or try some clothes that you considered for years as not compatible with your style. Make new friends. I’m sure that you have in your Facebook list of friends so many people that you never meet in real life. Do that, invite some of your virtual friends to became real friends. Try new things, go to a chinese, vietnamese, arab, anything exotic restaurant and eat something new. Experiecne new tastes. Download Snapchat and make tones of short videos and amuse your friends. I’m sure that at the end of this weekend you will see the things different. More clearly. And your life will look much better. BTW, have you seen the video with Richard Gere playing homeless in New York?

Ovidiu Muresanu Different

Ovidiu Muresanu Different

Ovidiu Muresanu Different

Ovidiu Muresanu Different

Ovidiu Muresanu Different

Ovidiu Muresanu Different

Ovidiu Muresanu Different

Ovidiu Muresanu Different

Ovidiu Muresanu Different

I’m not saying that you have to do the same thing, playing a begger in Piata Universitatii or in Romana (it could be very dangerous in our city, considering the begger mafia – if you saw Filantropica, you know what I mean). But at least you can learn something from what Richard Gere declared on facebook, afeter the incident:

 

So, “be the change you want to see in the WOrld.” But first of all, be the change you want to see in yourself.

 

LOve,

O.

 

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers.

Photography: Sebastian Florea
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: Constantine Renakossy top available on Molecule-F, David Beckham Bodywear for H&M trousers, Adidas Superstar sneakers, Oakley Frogskin sunglasses

 

HellO, WOrld!

 

Sunteti pregatiti pentru inca un weekend in care sa va distrati la maxim? O sa va petreceti urmatoarele nopti in cluburi, dansand pana dimineata sau, din contra, o sa zaceti in pat sau pe canapea, in fata televizorului, incercand sa bateti recordul pentru cea mai lenesa persoana in viata? Indiferent ce planuri aveti, eu va recomand sa faceti altceva weekendul asta. Ceva nou! Ceva ce nu ati incercat niciodata. Schimbati perspectiva. Mergeti intr-un loc nou, unde nu ati fost niciodata, sau incercati sa va imbracati cu niste haine noi, pe care nu le-ati considerat niciodata potrivite cu stilul vostru. Cautati un restraurant mexican, chinez, taiwanez, arabesc, iranian sau vietnamez, pentru a experimenta lucruri nou. Descarcati-va aplicatia Snapchat si faceti o multime de filmulete haioase cu care sa va distrati prietenii. Faceti-va noi prieteni. Sunt sigur ca in lista de prieteni de pe Facebook aveti o multime de oameni pe care nu ii cunoasteti in realitate. De ce nu incercati sa va intalniti cu ei? Transformati-i din prieteni virtuali in prieteni reali. Sunt sigur ca dupa un astfel de weekend o sa vedeti viata altfel. BTW, ati vazut filmuletul cu Richard Gere in care joaca rolul unui cersetor pe strazile din New York? Iar cineva chiar il crede si ii da o felie de pizza?

Nu va recomand sa faceti si voi asta. Nu cred ca e cel mai placut mod de ati petrece weekendul, cersind in Piata Universitatii sau in Romana (oricum, cred ca e si foarte periculos sa faci asta – daca ati vazut Filantropica stiti la ce ma refer) dar cred ca putem invata ceva din ceea ce a spus Richard Gere dupa aceasta experienta:

”Când am mers deghizat în homeless prin New York, nimeni nu m-a băgat în seamă. Am simţit ce înseamnă să fii un om fără adăpost. Oamenii treceau pe lângă mine şi mă priveau cu dispreţ. Doar o femeie mi-a dat ceva de mâncare (n.r. o femeie i-a oferit pizza, însă a aflat abia ulterior din presă că cel pe care îl hrănise era Richard Gere). A fost o experienţă pe care nu o să o uit niciodată. De multe ori, uităm cât de binecuvântaţi suntem, nu ar trebui să luăm de bun acest lucru. Dacă putem să ajutăm pe cineva care are nevoie, ar trebui să o facem. După filmare, am dat mâncare şi câte 100 de dolari tuturor oamenilor fără adăpost pe care i-am întâlnit. Au plâns şi au fost recunoscători. Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”

Da, incearca sa “fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”. Dar, mai intai de toate, fii schimbarea pe care vrei sa o vezi la tine.

LOve,

O.