Hello, Summer kids!

Eu, cu cateva zile inainte de plecarea la Londra. Bagajul nefacut, prognozele meteo aratau o vreme incerta, dar desigur predominata de nori si ploi, iar eu aveam niste amintiri pline de intemperii din precedentele mele vizite in capitala Regatului Unit. Ca urmare, mi-am luat inima in dinti si am burdusit bagajul cu hanorace, bluze cu maneca lunga, haine din piele sau nu, mai putin niste haine de vara. Cu exceptia acestor pantaloni scurti de la HM si a tricoului Le Petit Indigent care mi se parea foarte potrivit pentru a fi purtat cu ocazia unei vizite la palat. La Buckingham, desigur.

I wear Le Petit Indigent Tshirt, available on Molecule-F, H&M SS2014 trousers, Marks&Spencer socks, Aldo Shoes, Patzaikin sunglasses. And I checked my Facebook page from a Samsung Galaxy Tab tablet.

Ei, si acum imaginati-va surpriza mea cand am aterizat la Londra, unde erau aproape 30 de grade. Si cam asta a fost temperatura timp de 4 zile cat am stat acolo. Evident, din acest motiv m-am indragostit iremediabil de capitala Angliei. #ilovelondon

Totul a fost perfect: cerul, oamenii, palatul, parcurile pline de veverite, pasarelele care ciripeau vesele si mai ales porumbeii ce m-au insotit in plimbarea mea prin St.James Park, ce pareau teribil de incantati sa fie fotografiati de Serban.
Dupa cum va spuneam, aveam senzatia ca am ajuns in Rai. Sau in Oz. Sau in Wonderland. Oricum, nu in orasul ploios si gri unde ma asteptam sa aterizez. #mehappy

Cred ca bucuria mea era asa de mare, incat Hamlet, printul cel trist reprezentat pe tricou, a inceput si el sa zambeasca.

Asa ca daca nu ati ajuns inca la Londra, v-o recomand cu mare drag ca destinatie de weekend. Puteti sa aflati ce imi place mie cel mai mult acolo si ce nu trebuie sa ratati intr-o excursie in capitala UK, daca cititi ce am scris AICI.

Love,
O.

Proiectul Friday is in LOVE with O. e realizat in colaborare cu Molecule F 

Photography:  Serban Gheorghiu  
Hair Style: Robert Both Studio