HellO, WOrld!

 

S-a incheiat unul din cele mai frumoase weekenduri de anul asta. Nici n-avea cum sa fie altfel, pentru ca a cincea editie de Summer Well a avut din nou cam toate ingredientele pentru a ma simti bine. Asteptam festivalul din primavara, cand incercam sa-mi imaginez ce artisti vor include organizatorii in line-up anul asta, si uite ca au facut niste alegeri super! Mai ales ca am vazut-o pe superba La Roux live! A fost breathtaking!

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Incerc sa fac acum o lista cu toate lucrurile care mi-au placut anul asta, asa, ca nu cumva  sa uit ce bine si frumos a fost. Ea arata asa:

– Locatia. Nu ai cum sa nu te simti bine in parcul palatului Stirbei din Buftea. E mult prea frumos! Unde mai pui ca are si doua lacuri, dar si minunata poiana unde este amplasata scena. E de vis, punct. Cine a avut chef si curaj, a putut sa exploreze lacul pe un stand-up padle, impreuna cu prietenii mei de la SUPAcademy. Iar cei care au vrut sa afle mai multe despre istoricul palatului si a familiei Stirbei, au putut-o face impreuna cu cei de la ARCEN, care au organizat niste tururi gratuite cu ghid, in ambele zile ale festivalului.

– Publicul. In afara de faptul ca e organizat intr-un loc frumos, festivalul ne mai ofera un beneficiu. Cred ca nicaieri si cu nicio alta ocazie nu vezi la Bucuresti atatia oameni frumosi adunati intr-un loc. Am vazut familii cu copii, hipsteri cu biciclete, fete superbe si mai ales multe multe chipuri vesele. Asa cum nu prea vezi in Bucuresti in fiecare zi. Pentru ca uitam sa zambim. Insa la Summer Well eram inconjurat de zambete. Tot timpul.

– Muzica. Stiu, apare aici pe al treilea loc, dar de fapt e cea mai importanta. Pentru ca muzica a facut posibile cele doua lucruri de mai sus. Altfel nici nu stiu daca as fi ajuns vreodata la Palatul Stirbei din Buftea. Asa ca am dansat cat am putut pe melodiile La Roux, Jungle si Kasabian, am cantat cu Foals, Kwabs, The WOmbats si The Maccabees. Dar inima mea a fost furata de La Roux. Cause I’m in for The Kill.

– Partenerii festivalului au fost muuult mai creativi anul asta. Orange, partenerul principal, a avut o multime de idei frumoase, de la cea cu bateriile reincarcabile pentru telefoane, pe care le puteai inlocui cu altele, in momentul in care ti se descarca bateria, pana la standul unde puteai sa-ti faci selfie-uri pe care sa le transformi in gifuri animate. Aaaa, si mai puteai canta cat voiai melodii din repertoriul Summer Well, intr-un studio. Asta si daca aveai si daca nu aveai voce. Era just for fun. Finlandia a fost #lessordinary, asa cum ne-a obisnuit, si a avut cea mai minunata zona de relaxare din festival. Muzica buna, leagane, un bar frumooos de tot si oameni si mai frumosi. Si niste bratari cu mesaje super haioase. 

Si  acum ce nu mi-a placut anul asta:

– Toaletele. Cine a baut mai mult de doua beri sau 3 sucuri la festival stie despre ce vorbesc. Nu prea iti venea sa te apropii de ele, din cauza mirosului, daramite sa mai si intri. Banuiesc ca multi au facut ca mine si au mictionat langa sau dupa un copac. Intarcerea la natura e un lucru bun, dar cred ca as fi preferat niste toalete curate. Si care sa asigure si apa ca sa poti sa te speli, civilizat, pe maini. Dupa.

Filtrele de la intrare. Cozile erau impartite pe sexe, ca nu cumva sa fie cineva acuzat de vreo hartuire or something. Prima data ajungeai la bodyguarzi, care iti faceau controlul obisnuit, dar, spre deosebire de anii anteriori, iti analizau pachetele de tigari atat de atent de parca dadusei peste brigada antidrog a FBI. Nu stiu daca au descoperit ceva suspect la cineva, cert e ca toata operatiunea a lungit timpul de asteptare. Dupa ce am vazut cum a fost in prima zi, duminica mi-am luat la mine numai pachete de tigari sigilate. O idee foarte buna. Anyway, dupa ce scapai de ochiul vigilent al bodyguarzilor, ajungeai la altcineva care iti scana biletul. Apoi mai mergeai putin si nimereai la o alta coada, unde, in sfarsit, primeai bratara. Cea cu galben, portocaliu si bleu.  la care ai visat de cateva luni. Ma rog, eu am visat. Sincer!

 Si acum va las sa va uitati pe cateva din instantaneele facute de mine in cele doua zile de festival.

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Partenera mea de festival din fiecare an, Mika. 🙂

 

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

La Roux in concert

 

Ovidiu Muresanu Summer Well

 

 

 

Ovidiu Muresanu Summer Well

The Crazy Team 🙂

 

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Ovidiu Muresanu Summer Well

Nu sunteti un pic nostalgici? Eu da, pentru ca nu stiu de ce, am senzatia ca dupa ce se termina Summer Well se termina si vara. Simt ca in aer se schimba ceva. Si incep sa visez la editia de anul viitor. Pentru ca o sa fie al cincilea meu Summer Well. A Festival to remember. Si pe care sigur nu o sa-l ratez.

See you in 2016, Summer Well!

 

LOve,

O.

Photography: Sebastian Florea
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: 109 Tshirt, H&M trousers & sunglasses, Too Late watch, The Stories of O. bracelet, Nike Huarache sneakers.