Some things in life are bad
They can really make you sad
Other things just make you swear and curse
When you’re chewing on life’s gristle
Don’t grumble, give a whistle
And this’ll help things turn out for the best…
And..

…always look on the bright side of life
Always look on the bright side of life…

Polo Ralph Lauren denim shirt, Boco Fashion trench, Zara jeans, Scotch&Soda belt, Zara bowtie, Patzaikin sunglasses, Happy Socks, Aldo shoes.

E adevarat, mi se intampla foarte rar sa ma trezesc intr-o dimineata de luni fluierand de bucurie, dar dupa asa un weekend, nu aveam cum sa nu fiu cu zambetul pe buze de cand am facut ochi. Mi-am dat seama din nou de cat de putin avem nevoie ca sa ne simtim bine. Un cer senin, o vreme de necrezut pentru sfarsit de martie, un oras care a inflorit la propriu si care brusc, a devenit incredibil de frumos. Pentru ca din fericire exista inca locuri in Bucuresti in care te simti ca traiesti cu adevarat in MIcul Paris, cu stradute neatinse de buldozere, de constuctii din otel, beton si sticla. Sunt inca acolo si ne asteapta sa ne bucuram de ele cat mai mult, si sa ne faca sa ne dorim sa le pastram mereu asa, pentru a ne vorbi de frumusete si a ne spune povesti cu un farmec pe care nicio strada noua si moderna nu ni le poate spune.

Aventura redescoperirii lor in acest weekend a fost suficienta ca sa imi incarce bateriile la maxim. Si chiar daca la radio se anunta ploi, cred ca melodia celor de la Monty Python, din filmul “Viata lui Brian” o sa ma faca sa zambesc pana ce norii o sa dispara si o sa ma plimb din nou in cautarea strazilor cu case de poveste.

Daca nu ati vazut inca aceasta comedie senzationala, puteti urmari secventa de care va povestesc mai jos:

Si acum, incepeti sa fluierati si voi, alaturi de mine:

…always look on the bright side of life
Always look on the bright side of life…

Arrivederci!

Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio