Povestea asta cu luna iubirii fix in Februarie, cand nu stii cum sa te infofolesti mai bine in 51 de straturi de haine ca sa nu ingheti, iar toti aratam ca niste pinguini, mi se pare exagerata.. As fi inteles sa decretam Iulie ca luna amorului, sau hai, poate luna Mai, dar Februarie? Pai nu stiu ce poate sa te predispuna la iubire, intretinerea pe decembrie care se afiseaza acum si te hotarasti sa cauti pe cineva cu care sa iti imparti casa si sa ai parte si de o alta sursa de incalzire? Sau poate chiar lipsa locurilor de parcare, ce te face sa circuli mai mult cu mijloacele de transport in comun? Si daca tot e in comun, ca pe Facebook, socializezi si, cine stie, cu putin noroc, iti gasesti jumatatea in troleibuzul 14.

Oricum, pentru toate aceste situatii romantice (sunt sigur ca vor aparea nenumarate in luna Februarie), v-am pregatit un Playlist pe care il puteti asculta pe repeat. E special conceput pentru Valentine’s Day si de aceea contine doar piese romanesti, din vremuri cand sarbatoarea americana nu era atat de importanta in mecanica inimii, iar ea isi facea de cap oricand.

Oricum, nu uitati ca nu trebuie sa va limitati la Februarie cu iubirea. Incercati sa o experimentati si in Martie, in August sau in Noiembrie. O sa va placa.
Luna Iubirii ar trebui sa fie tot anul.

Mihaela Mihai – De-ai fi tu salcie la mal

Loredana Groza – Buna seara, iubito

Aurelian Andreescu – Oameni

Mihaela Runceanu – De-ar fi sa vii

Anda Calugareanu – Beng Beng

Angela Similea – Sa te gandesti din cand in cand la mine

Corina Coriac – Inima Ta

Maria Tanase – Lung ii drumul Gorjului

Aura Urziceanu – Aproape liniste

Margareta Paslaru – Vei pleca

Asta e lista mea de slagare de dragoste. Daca mai aveti si voi cateva de adaugat, astept sa-mi spuneti.

Iubiti-va mult!

Arrivederci!