HellO, WOrld!

Aseara am fost la Gala Digital Divas Awards. O sa ma intrebati care este legatura cu fotografiile de mai jos (care nici macar nu au fost facute ieri, ci acum vreo saptamana). Well, o sa aflati asta imediat.

De cand am vizitat un centru Nomasvello si am beneficiat de un tratament aici, am inceput sa privesc femeile cu alti ochi. Sunt, desigur, un admirator al femeilor, insa, pana acum, nu stiam caror chinuri se supun pentru a se transforma in niste dive (digitale sau nu), care sa ne farmece pe noi barbatii.  Le-am admirat si mai mult aseara la Gala Digital Divas, pe toate prietenele mele care aratau senzational, in niste rochii superbe, cu coafuri elegante, machiaje de vis si tenuri perfecte. Asta pentru ca sunt sigur ca merg, cel putin o data pe luna, la cosmetica. Iar acolo nu este chiar ca in rai. As spune mai degraba ca e ca la dentist. Adica stii ca iti face bine, chiar daca doare.

Iar la Nomasvello, unde am incercat noul tratament de curatare faciala Pro Skin, am trecut pentru prima data prin aceasta experienta. Si nu mi-a fost usor, dar la final pielea mea arata ca cea de bebelus. Ma rog, cred ca nu a mai fost asa de fina si curata cam de cand aveam eu un an, asa ca tratamentul a functionat perfect. Si o sa ma intorc sa il repet, insa abia luna viitoare. Sau mai bine in septembrie. Din fericire, noi, barbatii, avem avantajul ca putem merge mai rar la cosmetica, pentru ca nu folosim nici make-up si nici alte produse care sa ne afecteze tenul. Spre deosebire de ele…divele. I’m so proud of you, girls! Aratati senzational!

FullSizeRender (184)

FullSizeRender (183)

IMG_1817

IMG_1822

Dar de ce am ales tratamentul Nomasvello Pro Skin? Pentru ca foloseste o tehnologie cu ultrasunete, care e una din cele mai inovative în domeniul frumuseții. Asa cum va spuneam si mai sus, am reusit sa am o piele fina si curata, in doar 15 minute, ce ajutorului acestui tratament care nu ataca tesutul si curata in profunzime tenul. Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

Acum ati inteles, da? Si ar fi bine sa-l incercati si voi. O sa va simtiti ca in Rai. Dupa tratament, desigur. Cu lacrimi in ochi, sau nu.

Iar voi, doamnelor, aveti admiratia mea vesnica. Pentru ca sunteti, fiecare dintre voi, fie ca ati fost nominalizate aseara la Gala Digital Divas, fie ca nu ati auzit niciodata de ea, niste adevarate dive.

LOve,

O.