HellO, WOrld!

Irina Marinescu a fost intotdeauna printre designerii mei preferati. Poate pentru ca intotdeauna colectiile ei ma duc cu gandul la vacante in locuri in care visez sa ajung dintotdeauna. Iar de data asta, colectia ei de primavara-vara, lansata recent, se numeste “Belvedere”. Ca o vacanta.

Irina spune despre noua colectie ca “Belvedere este definiția fizică a momentului în care am reușit să pășesc în afara cercului și să privesc lucrurile dintr-o perspectivă cu totul diferită față de mai înainte, o perspectivă din care totul a devenit calm și liniștit. Belvedere este despre a face totul așa cum simt și nicidecum conform așteptărilor, despre profunzimea lucrurilor și nevoia de a le transforma în instrumente cu care să mă pot juca în voie”. 

dig.1

Acesta mai afirma despre aceasta colectie ca si-a  “luat libertatea de a produce o colecție fără a considera așteptările celorlalți, de a fi suficient de egoistă pentru a face ceea ce cred a fi mai bine într-un moment în care viteza este una din trăsăturile esențiale ale modei, dar care nu se regăsește și în prioritățile mele; o colecție care să-mi satisfacă plăcerea nesfârșită de a desena, de a broda, de a transforma țesăturile în piese, cu apetența că își vor păstra contemporaneitatea, fără a mă teme de trecerea timpului, de dispariția principiilor, a unei estetici anume sau a feminității.”

dig.14

Colecția Irinei Marinescu este completată de capsula designerului de bijuterii Mădălina Rădulea (Madeleine Artisan Jeweler), ce  vine să sublinieze declarația Irinei, prin naturalețea scoicilor de mare și ocean îmbăiate în rășină și “legate” cu argint sau sfoară.

Colectia Belvedere, cu aerul sau de vacanta la mare, poate fi achiziționată din showroom-ul Irina Marinescu din Intrarea Pristolului nr. 3 sau online.

LOve,

O.