CiaO, ragazzi!

 

Tutto bene? Ma scuzati ca va vorbesc asa, insa tocmai am ajuns in coltul asta de Italia reprodus chiar pe Calea Victoriei din Bucuresti. Sunt sigur ca ati remarcat deja literele luminoase ale Casei di Peroni, si poate chiar ati intrat aici pentru a va bucura intr-o seara de atmosfera pe care o mai poti regasi doar la Milano sau la Roma. Muzica si gastronomia italiana se intalnesc aici cu nelipsita sticla de Peroni Piccola, imagini din filmele in care Claudia Cardinale, Monica Vitti si Marcelo Mastroiani stabileau noi criterii de eleganta, dar si cu acel “dolce farniente” care te face imediat sa te gandesti la un gelato, pe care, nu-i asa, il gasesti tot aici.

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Da, La Grande Italia am descoperit-o acum si aici, la Casa di Peroni da Roberto’s, dupa ce am intalnit-o, pe rand, la Bruxelles, Bruges, in Amsterdam, dar si la Mamaia. Spiritul italian il poti regasi peste tot, iar acum ma pregatesc sa il celebrez si eu alaturi de prieteni, chiar aici, in Bucuresti, la Casa di Peroni. Vom asculta Celentano si Rita Pavone si vom incerca, intr-o seara, sa ne bucuram de tot ce inseamna frumos si bun. La propriu, pentru ca vom degusta niste preparate senzationale, inspirate din bucataria italiana. Pe care, desigur, le vom insoti de cea mai buna bere a Italiei, Peroni.

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Daca vrei si tu sa te alaturi acestei celebrari a spiritului italian la Casa di Peroni, la cina pe care o voi gazdui aici, pe 21 Noiembrie, stai cu ochii pe conturile mele de Facebook si Instagram, pentru ca o sa ai o surpriza. Si, si, s-ar putea sa fii si tu invitat! Promit sa spun toate secretele stilului si elegantei italiene, dar si niste tipsuri de calatorie super utile in cazul in care ajungi la Roma, Florenta, Bologna, Milano sau in Sardinia.

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ci vediamo presto!

Arrivederci!

LOve,

O.

Photography:  Alexandru Rosieanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: H&M suit, Armani shirt, The Stories of O. cufflinks, Fendi sunglasses and Dolce & Gabbana glasses from OPTIblu, Clarks shoes, Folli Follie bracelet