HellO, WOrld!

 

Stiu, se va vorbi inca multa vreme despre cum a fost joi seara la Petrecerea VIVA! Asta pentru ca este cel mai mare eveniment monden al verii si ma bucur ca reuseste in fiecare an sa reuneasca cele mai mari vedete de televiziune si nu numai in acelasi loc. Outfiturile sunt atent studiate, iar anul acesta, cand s-au aniversat 19 ani de VIVA!, m-am bucurat sa vad ca majoritatea doamnelor dar si a domnilor invitati au reusit sa se incadreze in dresscode-ul cocktail al petrecerii. E adevarat, joia trecuta au fost cam 30 de grade, asa ca domnii au fost nevoiti sa aleaga niste variante mai light ale acestui cod vestimentar din care nu trebuie sa lipseasca jacheta si pantalonii din stofa sau chiar din materiale mai pretioase, cum ar fi matasea. Cred ca a fost a fost a 15-a editie a Petrecerii VIVA! la care am participat, asa ca pot sa va spun ca de la an la an am vazut o atentie din ce in ce mai mare din partea invitatilor la tinutele cu care se afiseaza in fata panoului de fotografii. Si daca tot am deja un istoric asa de vast al participarilor la aceasta petrecere, pe care chiar am organizat-o alaturi de echipa VIVA! mai multi ani la rand, mi-am permis sa fac astazi o selectie a barbatilor cel mai bine imbracati de la VIVA! Party. Poate sa fie si o selectie a cuplurilor cele mai bine imbracate, pentru ca domnii ce au venit insotiti de sotii/iubite la acest eveniment au pozat la panou impreuna cu acestea, ca niste adevarati gentilomi.

Ladies and gents, I give you the best dressed men at VIVA! Party:

Silviu Tolu

Lili Sandu & Silviu Tolu Viva

Lili Sandu & Silviu Tolu

 

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta VIVA!

Vicentiu Butoi

Vicentiu Viva

Laura Lazar & Vicentiu Butoi

 

George Burcea

George Burcea VIVA!

Andreea Balan & George Burcea

 

Joaquin Bonilla

Joaquin Bonilla Viva

Adrian Sână

Adi Sana VIVA

Anca Sână Serea si Adrian Sână

Ma bucur ca au fost barbati care preferat outfituri in  culori puternice (cum este rosul), si ii felicit pe Vicentiu si Joaquin pentru aceasta alegere. Iar costumul roz pal al lui Adi Sână complimenteaza foarte bine tinuta Ancai. De altfel, ii consider cuplul cel mai bine imbracat de la Petrecerea VIVA!.

Pentru cel mai mare eveniment monden al verii eu am ales un o jacheta de tuxedo si niste pantaloni negri de la Constantin Limited, un tricou din colectia mea, O. Iubesc pe care o gasiti online AICI, o pereche de pantofi negri Clarks, de la Tezyo, si o pereche de ochelari de soare Saint Laurent.

Ovidiu Muresanu VIVA!

LOve,

O.

 

Photos: Revista VIVA!