HellO, WOrld!

 

I must say now, I dreamed at this pair of shoes since 2012. No, actually since 2002, when I moved to Bucharest. I consider those boots from GEOX  the perfect choice for a fashionable guy, in the cold season. For all the cold seasons actually, because this pair of black shoes are so elegant and classy, that you will love them instantly. I’m sure that you can have a crash on shoes. One coup de foudre from time to time will never hurt. Especialy when the object of desire is so beautiful, like a black Cadillac or a black tuxedo.

Well, I have some great news for you! Next week you will have the chance to get your dream pair of shoes with a very nice discount! The ones that you wanted the most are now just one click away. How come? Well, it’s the Black Friday Marathon in TEZYO, OTTER, ALDO and CLARKS shops. So, if you want to get a nice discount for that pair of shoes, now you are the lucky one. But you need something. Except the money, of course.

Ovidiu Muresanu Tezyo Ovidiu Muresanu Tezyo

Ovidiu Muresanu Tezyo

Ovidiu Muresanu Tezyo

Ovidiu Muresanu Tezyo

_xxx3689

Ovidiu Muresanu Tezyo

Ovidiu Muresanu Tezyo

And what you need is a Fidelity Card. This card will help you to buy your favorite pair of shoes, with a very nice discount, on Wednesday.  Or on Thursday!  The guys from TEZYO & OTTER, knows that you don’t want to wait till Friday to get those fabulous shoes. So they invites us to a Black Friday Marathon, which starts on November 16t! All you have to do is to go to an OTTER, TEZYO, ALDO or CLARKS shop to get your card, or much easier, enter on the OTTER or TEZYO websites, and you will get your Fidelity Card. Join my Smart Casual Team, activate your card and start shopping!

Ovidiu Muresanu Tezyo

Ovidiu Muresanu Tezyo

Isn’t it great? I’m sure you will find you dream shoes next week!  Please let me know if you need some help, I will be here to guide you, if you want to be part of my Smart Casual Team. We will have a lot of fun! Just pick your little OTTER black card. After all,  black is such a happy color, isn’t’it?

LOve,

O.

 

Photography: Serban Gheorghiu
Hair Style: Robert Both Studio

GEOX shoes from TEZYO or OTTER.

 

HellO, WOrld!

 

Trebuie sa recunosc ca am visat la perechea asta de ghete elegante inca din 2014. Ba nu, ca sa fiu sincer, am visat la ele inca din 2002, atunci cand m-am mutat in Bucuresti. Cred ca sunt incaltarile ideale pentru sezonul rece, pe care le poti purta intr-o multime de combinatii Casual Fashion. Poti sa fii extrem de elegant cu ele, la fel cum le poti adauga unei tinute casual, de zi. De fapt, cred ca sunt acel gen de ghete de care nu ai mai vrea sa te desparti niciodata, pentru ca sunt un model clasic si da, sunt negre. Si te poti indragosti instant de ele. Sunt sigur ca si voi aveti momente de acestea in care simtiti ca nu puteti sa mai traiti fara o anumita pereche de incaltari. Pana la urma, un mic coup de foudre din cand in cand face bine. Mai ales atunci cand obiectul dorintei tale este la fel de elegant ca un Cadillac negru, sau un tuxedo, la fel de negru.

Well, am niste vesti super bune pentru voi! Saptamana viitoare o sa puteti sa va cumparati perechea de incaltari la care visati de mult la niste preturi senzational de mici! Da!! Acea pereche de pantofi sau cizme este la doar un CLICK distanta! Asta pentru ca magazinele TEZYO, OTTER, ALDO si Clarks dau startului unui Maraton Black Friday. Iar pentru a participa la el inca din 16 Noiembrie ai nevoie doar de.. cardul de fidelitate OTTER Distribution.. Si de bani, desigur, dar cardul este esential, daca vrei sa iei startul cu 2 zile in avans!

Pentru ca acest mic card negru te va ajuta sa iti cumperi acea sau acele perechi de incaltari, la pret redus, chiar Miercuri. Sau Joi, daca vrei. Prietenii mei de la TEZYO si OTTER s-au gandit ca nu o sa ne placa sa asteptam pana Vineri pentru a ne cumpara pantofii la care visam. Asa ca dau startul Maratonului Reducerilor Black Friday din 16 Noiembrie, pentru toti posesorii cardului de fidelitate! Tot ce trebuie sa faci este sa mergi intr-unul din magazinele: OTTER, TEZYO, ALDO sau CLARKS si sa te inscrii in programul de fidelitate, sau, si mai simplu, sa intri pe site-urile OTTER sau TEZYO si sa iti iei card-ul. Inscrie-te in echipa mea, Smart Casual, activeaza-ti cardul si start shopping!

Nu-i asa ca e genial? Sunt sigur ca o sa gasesti cel putin o pereche de care sa te indragostesti in magazinele TEZYO, OTTER, ALDO sau Clarks. Iar daca ai nevoie de ajutor ca sa te decizi, ma gasesti aici, pregatit cu sfaturi, in cazul in care vrei sa te alaturi echipei mele, Smart Casual. O sa ne super distram! Dar pentru asta, ia-ti mai intai micul card negru de pe site-ul OTTER sau de pe TEZYO.ro. Pana la urma, negrul este o culoare super vesela, nu?

 

LOve,

O.