Intr-un Ianuarie care ne rasfata cu temperaturi mediteraneene, cu zile impachetate intr-o ceata laptoasa sau, din contra, cu un soare orbitor, pofta mea de lectura este la maxim. Dupa agitatia ce a pus stapanire pe Bucuresti in Decembrie, acum totul pare sa se miste in cadenta de melc, iar placerea mea cea mai mare este sa  stau dimineata in pat pana tarziu, sa citesc o carte buna, langa o cana de ciocolata calda. Asa, ca si cum ar fi duminica in fiecare zi.

Dar pentru ca v-am vorbit de bucuria lecturii, va invit sa descoperiti cartile de purtat din seria “Book Cover Tee IV”. E un proiect pe care il iubesc, inca de la lansarea sa de catre minunata Noemi Revnic. Asta pentru ca ador cartile si imi place enorm sa citesc. Si chiar daca ne-am obisnuit sa citim din ce in ce mai mult online, cred ca nimic nu se compara cu mirosul unei carti noi si cu senzatia pe care o ai cand intorci paginile, relaxat, ale unui roman bun. Iar acum, in colectia “Book Cover Tee IV”, aveti de ales dintre 19 titluri, carti pe care le puteti nu doar citi, ci si purta, si, mai ales, darui. Eu cred ca sunt cadourile perfecte de pus sub brad pentru pasionatii de carti si de moda.

Tricourile sunt cu maneca lunga, din tricot si fleece si au fost realizate pe tiparul Le Petit Indigent al lui Razvan Firea.

Autori: Book Cover Tee. Capitolul IV:

De la stanga la dreapta: Razvan Firea, Bob Toma, Ada Teslaru, Loredana Groza, Marius Concita, Cristina Stanciulescu si cu mine, Tiberiu Capudean, Diana Tofan

Ada Teslaru & Bob Toma
“Histoire D’O”, Pauline Réage

Adrian Telespan
“Cimitirul”, de..Adrian Telespan

Anca Belbe
“Colectionarul”, John Fowles

Angelica Dumitrescu
“Jurnalul Fericirii”, Nicolae Steinhardt

Cerina Ratiu & Ciprian Vrabie
“Great Expectations”, Charles Dickens

Cristina Stanciulescu impreuna cu mine
“Nostalgia”, Mircea Cartarescu, cu grafica artistului Liviu Mihai.

Cristina Pop si Lili Misaila, Antz Communications & Eroiiromanieichic
“Un anotimp in Berceni”, Claudiu Komartin

Diana Tofan, H&M Romania
“Great Expectations”, Charles Dickens

Dhaniel Nora & Roxana Bllinder de la Purple Flowers
“Fleurs du Mal”, Charles Baudelaire

De la stanga la dreapta: Adrian Telespan, Ioana Dumitrescu, Marina Moldovan, Anca Belbe, Noemi Revnic, Robert Ratiu, Ioana Ulmeanu, Cristina Pop si Lili Misaila

Ioana Chira ( Harper’s BAZAAR) & Cristina Mazilu (Mazilique)
“Love, ETC”, Julian Barnes

Ioana Dumitrescu &Marina Moldovan de la 1o9
“Fuzz & Pluck”, Ted Stearn

Ioana Ulmeanu (Elle) & Robert Ratiu (Beau Monde)
“Pe bune / Pe invers”, Adrian Schiop

Loredana Groza
“Sexting” scrisa de…Loredana Groza

Marius Concita, prietenul si art-ul meu drag
“Faust”, Johann Wolfgang Goethe

Noemi Revnic,
“Rain and other South Sea Stories” a lui W.S. Maugham.

De la stanga la dreapta: Angelica Dumitrescu, Dhaniel Nora, Roxana Bllinder, Cristina Mazilu, Cerina Ratiu, Ciprian Vrabie, Orly Yanay si Octavian Logigan

Octavian Logigan, joacadeamine.ro
“Scris pe trup”, Jeanette Winterson

Orly Yanay, orlyyanay.com
“Justine”, Marquis De Sade

Razvan Firea, Le Petit Indigent
“Party Monster”, James St. James

Tiberiu Capudean
“Le Petit Prince”, Antoine de Saint-Exupéry

Tricourile cu carti purtabile pot fi cumparate si comandate de pe http://www.molecule-f.com sectiunea “KISS&TELL”/Vazut.Placut, de la Carturesti, Galateca, Libraria de carte engleza Anthony Frost si de la The Place Concept Store. Pretul unui tricou este de 250 de lei.
Profitul  din vanzarea tricourilor  va fi donat centrului de adoptii canine si feline “Iubirrre”, https://www.facebook.com/Iubirrre?fref=ts si unui adapost pentru seniori fara ajutor.

Despre povestea cartii pe care am ales-o impreuna cu prietena mea, Cristina Stanciulescu, pentru acest proiect, am sa va spun mai multe intr-o postare viitoare. Puteti sa cititi istoria fiecarui tricou, inca de la primul capitol, pe http://www.placerileluinoe.ro.

Va doresc un an 2014 frumos, in care sa cititi, sa purtati si sa daruiti cartile din seria Book Cover Tee VI.

Fotografii: Oltin Dogaru
Make-Up: Adina Vlad