HellO, WOrld!

 

Am primit o veste tare buna ieri! Proiectul Book Cover Tee are o noua editie, cu numarul 7! De data aceasta s-a mutat pe continentul american, mai precis in Las Vegas, unde draga de Noemi, initiatoarea acestui proiect minunat, s-a mutat pentru cateva luni.

De aceasta data regulile s-au schimbat putin. Copertele cartilor alese de invitati au fost create de catre doi studenti de la Institutul de Arta din Las Vegas, Atiya Clemente si Rheme Ragasa, care, alaturi de colega lor, Hiwote Berhanu (printre altele fashion blogger) au format o echipa minunata. Au rezultat sapte coperte de carti purtabile, imprimate pe o editie limitata de 50 de tricouri.

Book Cover Tee

Book Cover Tee VII

Atiya Clemente, Noemi Meilman, Rheme Ragasa si Hiwote Berhanu

 

Aproape toate tricourile au fost cumparate in cadrul unui eveniment organizat la Stitch Factory din Downtown Las Vegas, un hub creativ pentru tinerii designeri de aici. Toti banii stransi din vanzarea tricourilor au fost donati catre AnimalFoundation Las Vegas.

Ma bucur tare mult ca Noemi a reusit sa miste lucrurile si in Las Vegas (bine, la cum o cunosc nici nu ma indoiam de asta) si uite ca si cateii abandonati din cel mai flamboaiant oras american au  acum o noua sansa. Congratulation, Noemi! We miss you here!

 

Daca vreti sa aflati mai multe despre experienta americana a Noemei, o puteti urmari pe blogul ei personal, Placerile lui Noe. Despre Book Cover Tee aflati mai multe de pe pagina oficiala de Facebook

Puteti citi interviului pe care i l-am luat dragei de Noemi, inainte de plecarea ei spre Vegas, AICI. O sa aflati mai multe despre cum a luat nastere proiectul Book Cover Tee si o sa o vedeti alaturi de Shlomo si Clint, cateii ei artisti, care se pregateau de experienta americana, fiind proaspat frezati si aranjati.

 

LOve,

O.

Fotografii: Noemi Meilman.