Hello World!

 

Dupa niste zile care aratau mai degraba a toamna, in nici un caz  a primavara, azi m-am trezit si cand m-am uitat pe geam am vazut raze de soare care m-au binedispus instant. Iar primul gand m-a dus la mini vacanta de Paste si mai apoi la Camasa alba de vacanta pe care prietena mea, Noemi,  abia a lansat-o.

camasa alba de vacanta, Diana Marasoiu & plants (1)  camasa alba de vacanta, Diana Marasoiu si Florin Ioanitescu

Povestea camasii albe de vacanta a inceput in primavara lui 2015, atunci cand Noemi si Alina s-au intalnit la cursurile Naked PR. Noemi isi dorea o camasa alba, simpla, unisex, cu spatele brodat sau imprimat. Alina are brandul Pineberry si discutiile au demarat in toamna lui 2015, atunci cand Noemi si-a facut ordine in albumul de calatorii si a gasit doua fotografii numai bune de imprimat pe spatele camasilor.

camasa alba de vacanta, Diana Marasoiu

Apoi Noemi a contactat-o pe Marina Moldovan de la Skin Deep (http://touchskindeep.com), care i-a scris cu fonturile sale inconfundabile mesajele peste fotografii.

Marina Moldovan si Noemi Meilman

Iar atunci cand a fost schitata scenografia sedintei foto, personajele principale nu puteau fi altii decat Diana Marasoiu si Florin Ioanitescu, autorii blogului https://escapism.ro.

Diana Marasoiu black and white

Camasile pot fi achizitionate de pe http://www.pineberry.ro  si in curand si din concept store-ul Molecule-f din Promenada. Pretul unei camasi este de 150 de lei. Eu recunosc ca abia astept sa port Camasa alba de vacanta pe o plaja insorita, la Mediterana, saptamana viitoare.

Iar voua va doresc sa va bucurati anul asta de cat mai multe vacante, cu amintiri frumoase si camasi albe in briza marii.

 

LOve,

O.