HellO, WOrld!

 

Saptamana trecuta, Cantarelli, unul din brandurile italiene cu traditie in productia de tesaturi pentru imbracamintea masculina a organizat la Athenee Palace Hilton un eveniment care sa celebreze brandurile romanesti care acorda atentie speciala barbatilor. A fost evenimentul cel mai stralucitor dintre cele grupate sub egida Cantarelli Fashion Week de la Bucuresti, unde au participat nu doar reprezentanti ai brandurilor cele mai cunoscute in productia de costume made to measure sau pret a porter de la noi, dar si o multime de vedete si personalitati din social media. M-am bucurat sa vad ca in sfarsit, un brand italian atat de cunoscut – fabrica sa din Italia fiind furnizor de materiale pentru Prada, Gucci, Valentino, Dior etc, dedica un eveniment atat de mare barbatilor din Romania. Pentru ca, nu-i asa, la capitolul moda, barbatii sunt un pic/sau chiar mai mult, neglijati la noi in tara.

Ovidiu Muresanu Cantarelli

Cantarelli 3

Cantarelli 1

Am putut admira la eveniment si cateva piese realizate din tesaturile superbe semnate Cantarelli si l-am urmarit pe Adi Nartea, amfitrionul evenimentului, premiind din partea organizatorilor, pe cele mai cunoscute branduri creatoare de costume din tara. Asa ca am fost tare bucuros sa il intalnesc aici si pe Robert Ciobanu, de la Calapod Design, locul unde gasiti costume dar si incaltaminte facuta manual, din materiale de cea mai buna calitate.

Ovidiu Muresanu Cantarelli 2

Cantarelli 2

Asa cum v-am spus, a fost o seara speciala, si abia astept sa vad cat mai multi domni din Bucuresti imbracati in costume din tesaturile italiene semnate de Cantarelli.

 

LOve,

O.