Se apropie Sfântul Valentin. Sărbătoarea, nu Sfântul în sine! Treaba asta nu e percepută doar ca un prilej de celebrare a dragostei, dar și ca unul de oferit și primit cadouri. Ce îmi doresc eu de Sfântul Valentin? Exact ce îmi doresc și în restul timpului. În continuare, o listă în ordinea descrescătoare a prețurilor. Din subiectivism, țin foarte tare la punctele 3 și 5.

  
      1. Casa asta. Pentru Londra prețul e CHIAR micuț. Zona e bună, aș avea Hampstead Heath unde aș putea să alerg, aer curat, liniște, lac, zen! Vă aștept pe la mine! Uneori.
 
 

2. Voucher de 50 de mii de lire la Liberty. Nu știu ce buyeri au oamenii ăia acolo, dar mi-aș cumpăra tot. Și, la ce prețuri au, vă garantez că haine și pantofi de suma asta pot căra și singur acasă.

     3. Două săptămâni la Buenos Aires. Un bilet la economy din Londra  e cam 800 de lire, iar un hotel decent pe la 80 de lire pe noapte. Adică un total de 1800 de lire, transport și cazare. De restul mă ocup eu.

4. Un Pembroke Welsh Corgi cu care să se joace Geta, actualul câine. Prețul per bucată pleacă de undeva de la 300 de lire. HRM Queen Elisabeth II are cinci sau șase.

 

  
   5. O zi cu Olga Tudorache. Pentru că este cea mai tare persoană pe care n-am cunoscut-o niciodată!

                                                                                                                                    de Adrian Telespan

The Stories of O.:  Daca vreti sa-l impresionati pe Telespan, care vine in Romania saptamana viitoare, aveti mai jos toate informatiile de care aveti nevoie.

1. Casa poate fi cumparata de AICI. Costa doar 3.000.000 Lire.
2. Gift Cardurile la Liberty se gasesc AICI. Cel mai mare este de 200 de Lire, dar puteti sa-i cumparati 250 de carduri cadou 🙂
3. Am gasit pe Paravion un super pret pentru zbor la Buenos Aires, la putin sub 850 Euro, cu plecare in 2 saptamani (ca sa aveti timp sa va pregatiti bagajele). Pentru hoteluri, exista o multime de optiuni pe Booking.com.
4. Cainii reginei Elisabeta sunt mai greu de gasit in Romania, dar puteti incerca AICI.
5, La punctul asta va trebui sa va descurcati singuri. 
 
Daca nu stiti inca cine este Adrian Telespan, inseamna ca ati stat ascunsi intr-o pestera in ultimele 6 luni. Asta pentru ca e personajul cel mai comentat pe retelele de socializare, iar cartea lui, “Cimitirul”, cred ca e una dintre cele mai fotografiate din lume. Propriu-zis, daca nu ai o poza cu  “Cimitirul” pe Facebook, in care sa-i dai tag lui Telespan, nu existi. 
Sic! Eu am poza chiar cu autorul! Telespan, in timp ce imi scria dedicatia pe exemplarul meu din “Cimitirul”. Fotografie de Catalin Opritescu (Lightaholic.com)
Cartea poate fi cumparata online, de AICI. Daca ati cititi deja romanul, participati la Clubul de carte al Anei, pentru a afla impresii si de la alti cititori. Mai multe detalii o sa aflati in curand.
 
Arrivederci!