“You are never too old to set another goal or to dream a new dream.” (C.S.Lewis)

 

HellO, WOrld!

 

Ovidiu Muresanu Bowtie

Ovidiu Muresanu Bowtie

Ovidiu Muresanu Bowtie

Ovidiu Muresanu Bowtie

Ovidiu Muresanu Bowtie

Ovidiu Muresanu Bowtie

“Mama always said: Life is like a box of chocolates. You never know what you gonna get”. Gata, am terminat cu citatele. Dar acum, cu mai putin de 60 de ore inainte sa trecem in 2018, mi se pare cumva obligatoriu sa privim spre cei un pic mai intelepti ca noi. Daca tot ne pregatim sa scriem o lista, mai lunga sau mai scurta, de rezolutii pentru anul nou, macar sa fie una bine scrisa. Si facuta cu cap. Pana la urma, nu avem de unde sa stim ce ne asteapta in 2018. Uite ce ne-a adus 2017. Pare incredibil ce s-a intamplat anul asta. Si nu, din pacate, nu lucrurile bune sunt cele ce o sa ramana in istorie, consemnate la 2017 A.C. Insa fiecare dintre noi am supravietuit acestui an, iar acum suntem super entuziasmati ca vine 2018. An in care sper sa reusim sa fim un pic mai buni. Un pic mai atenti la cei din jur. Un pic mai putin inclinati in a pune etichete. Un 2018 in care sa cumpanim mai atent deciziile si actiunile noastre, pentru ca, poate fara sa ne dam seama, ele influenteaza vietile altor oameni, unii pe care ii stim, dar si altii, mai multi, cu care nu ne întâlnim niciodata, nici macar pe Facebook. Sa ne implicam mai mult in viata cetatii, a orasului ala in care traim, sa ne pese de ce decid cei pe care i-am ales si care ne conduc.  Sa nu mai închidem ochii. Sa nu repetam greselile pe care le-au facut cei de dinaintea noastra. Sa calatorim mai mult, sa descoperim ca oamenii, chiar si cei de alta culoare sau religie, au in esenta in  aceleasi dorinte si idealuri ca si noi: sa isi gaseasca iubirea vietii lor, sa construiasca o casa impreuna, sa fie sanatosi si fericiti si sa isi vada copiii crescand intr-o lume mai buna. Dar pentru ca asta sa se intample, da, depinde de noi.

Asa ca hai sa il sarbatorim cat mai elegant intrarea in 2018. Si mai ales faptul ca scapam de multi prea zbuciumatul 2017. Eu mai am inca un motiv de sarbatorit, iar pentru asta trebuie sa va multumesc, pentru ca uite, cu ajutorul vostru, The Stories of O. a crescut si am ajuns sa imi lansez propriul shop online: TheStoriesofO.ro . Locul unde gasiti toate colectiile pe care le-am realizat impreuna cu designerii preferati, si mai ales noua mea colectie de papioane din matase, accesoriile cele mai potrivite pentru un gentleman in noaptea de Revelion. Au doua fete, asa incat le puteti purta in mai multe combinatii, sunt realizate manual de prietena mea Madalina Spirleanu, si merg perfect in combinatie cu un costum inchis la culoare sau un tuxedo. Adaugati aici si o cupa de sampanie buna si puteti sa va considerati pregatiti sa incepeti un nou an, in care sper sa va impliniti si voi, cat mai multe vise. Chiar si cele mai nebunesti, pentru ca da, nu se stie niciodata ce bomboana vei gasi in cutia de ciocolata a lui 2018.

 

LOve,

O.

 

Fotografiile au fost realizate la Palais Ghica Victoria, unde de Revelion are loc petrecerea The Date.

Outfit: The Stories of O. silk bowties and pocket squares, available on TheStoriesofO.ro , Monocult shirt, Hamaki-Ho jacket, H&M trousers, Ray-Ban sunglasses

Photography: Alexandru Rosieanu
Hair Style: Robert Both Studio