HellO, WOrld!

 

Cum, s-a terminat deja vacanta de 1 Mai? Asa de repede? Gata cu petrecerile de pe plaja de la Loft, gata cu Sun Waves, gata cu stirile desre jdemiile de euro cheltuite de clienti in cluburile din Mamaia, gata cu concertele ad-hoc de pe plaja din Vama Veche? Gata cu micii? Gata, gata?

Yeey!

E 2 Mai si pot sa ma gandesc deja fara mustrari de constiinta la planurile pentru vacant(ele)a de vara. Pentru ca sunt sigur ca o sa fie mai multe. Si cred ca o buna parte dintre ele o sa mi le petrec la Cluj, acest buric al universului distractiei si festivalurilor in aer liber din Romania. Da, Bucurestiul e micut copil pe langa, de altfel, destul de linistitul oras ardelean. In schimb Clujul, care arata si respira bani prin toti porii, pare hotarat sa ne arate ce inseamna sa stii sa faci lucruri cu cap, sa creezi o infrastructura care sa te ajute sa organizezi in acelasi ani 2 Campionate Europene (cel de Gimnastica, pe care sunt sigur ca l-ati vazut la televizor) si cel de Baschet (care va avea loc in toamna), cel mai tare festival de muzica din Europa (Untold  – intre 3 si 6 August) si cel mai cunoscut festival international de film din din tara (TIFF, care urmeaza in iunie). Si asta nu e tot.

Ovidiu Muresanu Cluj

Ovidiu Muresanu Cluj

Ovidiu Muresanu Cluj

Ovidiu Muresanu Cluj

Ovidiu Muresanu Cluj

Ovidiu Muresanu Cluj

Ovidiu Muresanu Cluj

Ovidiu Muresanu Cluj

IMG_6115

Ovidiu Muresanu Cluj

Pentru ca tot la Cluj are loc si cel mai tare festival de muzica Electro,  Electric Castle (anul asta, intre 12 – 16 Iulie). Si tot Clujul are si cel mai bun restaurant din Romania, Baracca. Va spun eu, daca ajungeti la Cluj trebuie neaparat sa-i treceti pragul si sa incercati orice din meniu. Dar Clujul are o multime de alte restaurante, bistrouri si terase, unul si una mai frumoase ca celelalte. Am scris despre unele din ele AICI. Si un parc ce arata senzational, unde se organizeaza in curand festivalul Jazz in The Park (intre 26 Iunie si 2 Iulie). Da, sunt o multime de motive ca sa vizitez(i) Clujul de mai multe ori anul asta. Aaa..si am uitat de concertul Depeche Mode. Si de Gala UAD, evenimentul cel mai important, din punctul meu de vedere, pentru viitorul modei si designului din Romania. Si de toate locurile alea frumoase pe care le poti gasi perindandu-te pe stradutele din centrul Clujului. Si despre care o sa va povestesc mai multe, in curand. Pana atunci, eu zic sa incepeti sa va rezervati bilete de avion pentru Cluj. Si Wizzair si Blue Air au oferte foarte bune, dar puteti sa prindeti preturi bune si la Tarom, daca aveti noroc de vreo promotie.

See you there! Cluj rullz!

 

LOve,

O.

Photography: Valentin Denis

Hair Style: Robert Both Studio

Outfit: Hilfiger Denim total look, Aldo shoes, Ray Ban sunglasses.