HellO, WOrld!

 

I’m so happy today! Stiti ca am calatorit destul de mult anul asta, dar de ceva vreme incoace pur si simplu nu mi-a mai venit sa plec de acasa. Ma tenteaza enorm ofertele de bilete de avion la preturi foarte bune si totusi, dupa jdemii de mile zburate in ultimele luni, parca a venit timpul sa ma bucur si de propria casa. E drept, o influenta mare la starea mea actuala o are pisoiul meu siamez, Honey O., care toarce si se joaca atat de dragalas, incat mi-e greu sa-l abandonez singur in casa. Are doar 5 luni, si abia s-a recuperat dupa fractura la picior.

Ei bine, din fericire, doua din brandurile mele preferate, COS si MRPORTER.COM, tocmai au anuntat lansarea unei colectii capsula, The Art of the Everyday – o selecție de piese casual, esențiale pentru garderoba fiecărui bărbat, într-o paletă caldă de culori: roz pudrat, gri, maro și albastru închis. Este o colectie perfecta pentru calatorul care ajunge acasa și se regăsește înconjurat de un mix eclectic de suveniruri, culori, texturi, amintiri, care, deși inspirat de experiența călătoriei, își dă seama că acasă este cel mai confortabil. Apreciază designul interior, obiectele realizate manual, calitatea, este mai atent la detalii și pune accent pe crearea unui spațiu unic pentru propria existență. Eu v-am zis, colectia asta e facuta pentru mine!

Piesele cheie sunt realizate din tricotaje fine, plăcute la atingere: puloverul roz pudrat din cașmir și cardiganul din lână cu fermoar. Designul cămășii clasice este regândit, aceasta prezentându-se fără guler și cu o lungime perfectă pentru layering într-o combinație de pantaloni plisați și pulover tricotat. Hainele groase sunt reprezentate de jachete tip cocon din lână texturată și jachetele bomber căptușite. Pentru un efect complet, piesele de îmbrăcăminte sunt asortate cu încălțăminte clasică și genți de voiaj.

COS MR PORTER

COS MR PORTER

Intreaga colectie o veti gasi in magazinele selezionate COS Stores si pe site-urile COS si MRPORTER.com

 

LOve,

O.