HellO, WOrld!

Mon Dieu, ce seara! Si vremea imi spunea ca e interzis sa ies, la cum turna afara, iar vantul batea teribil, ca si cum nu ar fi avut deloc chef sa ma lase sa particip la Forbidden Party. Pentru ca asa s-a numit evenimentul de lansare a parfumul L’Interdit al casei Givenchy. Dar nu a fost deloc ca orice alta lansare de parfum la care am luat parte vreodata. A fost mult, mult mai mult. In primul rand ca locatia a fost una urban-alternativa, intr-o fosta fabrica. Apoi locul era amenajat ca cel mai tare club underground din Berlin sau Londra. Aveai chiar si o incapere in care iti puteai face tatuaje. Adevarate. Intr-alta te astepta Razvan Fodor sa i te destainui asupra oricarui lucru interzis pe care l-ai facut, sau ti-ai dori sa-l faci vreodata. In alt colt era amenajat un studio foto, unde pe polaroide, te imortaliza Vali Barbulescu. Peste tot erau benzi cu Do Not Cross, muzica te facea sa te misti chiar si daca nu te gandisei ca vei face asta, iar ca si cum toate astea nu erau de ajuns, intr-o alta incapere puteai sa te “relaxezi” spargand oricate obiecte aveai tu chef.

Ovidiu Muresanu Tatiana Ernuteanu

Ready to cross the line with Tatiana Ernuteanu

JST47316

BLK00119

M-am bucurat tare de tot ca am avut curajul sa ies din casa, chiar si pe o vreme indaratnica, pentru ca uite, m-am intalnit la lansarea parfumului L’Interdit cu o multime de prieteni. Chiar daca evenimentul a avut loc intr-o seara de luni, ne simteam toti ca in weekend, la cea mai tare petrecere organizata vreodata intr-un club. Iar toate astea s-au intamplat pentru ca Hubert Givenchy i-a dedicat in 1957 acest parfum vedetei lui preferate, actrita Audrey Hepburn. Acum, acest parfum a renascut si este dedicat tuturor femeilor care doresc sa isi depaseasca limitele, trecand peste tot ceea ce este interzis.

Laura Lazar si Vicentiu Oktavianus

Laura Lazar & Vicentiu Butoi

 

Madalina Dorobantu

Madalina Dorobantu

 

Ovidiu Muresanu 1

Anca Neagoe si Raluca Hagiu

Raluca Hagiu (Unica) & Anca Neagoe (Niran)

 

Giulia, Speak si Stefania

Giulia, Speak, Stefania

 

BLK00246

JST46518

Andreea Esca si Alexandre Eram

Andreea Esca & Alexandre Eram

 

JST46474

echipa Niran

Echipa Niran

 

Parfumul are o compozitie marcata de flori albe, cum ar fi floarea de portocal, iasomie si tuberoza, dar carora li se opun notele intunecate de vetiver si patchouli. Exact ca petrecerea unde l-am vazut prima data, L’Interdit te provoaca sa iti depasesti limitele, sa faci lucruri de neimaginat, chiar daca ele sunt interzise. Pentru ca este parfumul paradoxurilor, cel in care notele luminoase le imbratiseaza pe cele intunecate, si astfel devine si mai seducator.

 

 

LOve,

O.

 

Fotografii: Niran Romania, Arhiva personala