HellO, WOrld!

 

Eu sunt cumva super fericit ca se apropie toamna, pentru ca da, urmeaza sa facem schimbari in garderobe. Iar aceasta idee chiar imi aduce un zambet pe fata, desi stiu ca toamna va veni insotita, la un moment dat, si de zile ploioase, de ceata bacoviana si de un frig care l-ar speria in mod sigur pe greierele lui Toparceanu. Pentru mine lucrurile arata insa mult mai imbucurator, pentru ca se anunta deja noile colectii de imbracaminte in magazine, iar Diesel , unul din brandurile mele cele mai iubite (dupa cum stiti si de AICI), are niste noutati super cool!

Denimul este evident vedeta colectiei Diesel AW19, care este surprinzatoare insa prin alaturarea de materiale si texturi, ce ii confera o estetica hibrid. E un mix de piese specifice colegiilor americane, cu note de grunge si heavy metal, dar si cu insertii din echipamentele sportive, asa ca un look Diesel din noua lor colectie sigur te va scoate in evidenta. Iar logo-ul Diesel este pus din nou in atentia noastra, fiind folosit unul gigant – Only The Brave, dar si cel original, For Successful Living.

DIesel AW19

AW19

Diesel AW19

Mai jos vedeti si look-ul meu favorit din colectia Diesel AW19, care include aceasta parka superba, jacheta din denim si pantalonii de biker, care arata senzational impreuna. Eu abia astept sa le descopar in curand in magazinele Diesel! Sa vina toamna!

AW19

 

LOve,

O.