HellO, WOrld!

 

Campaniile celor de la Diesel imi par din ce in ce mai curajoase si mai tari, pentru ca vorbesc despre probleme reale, cu care ne confruntam in mai mica sau mai mare masura oricare dintre noi. De data asta e vorba de hatereala, un cuvant pe care nu cred ca-l gasiti in DEX, dar care e super prezent printre noi. De la bullying masiv in scoala, la mesaje pline de ura pe care le vedem in Social Media sau pe care le auzim chiar pe strada, parem sa fim inconjurati de un zid de HATE cu care uite, cei de la Diesel vor sa lupte prin campania pentru colectia lor de Toamna/Iarna 2018. Si au implicat in ea o multime de vedete si persoane publice care s-au izbit din plin de zidul asta de ura, in carierele si vietile lor.

Asta e video-ul campaniei, in care o vedeti pe Nicki Minaj, dar si pe Bella Thorne, Tommy Dorfman sau Gucci Mane, toti transmitand mesajul important al celor de la Diesel: “The more hate you wear, the less you care.”

Acestia au ales dintre cele mai rele comentarii pe care le-au primit vreodata, iar Diesel a conceput itemuri exclusive Haute Couture pentru fiecare dintre ei. Nicki Minaj a fost numita „The Bad Guy”. Lui Gucci Mane i s-a spus „Fuck You, Imposter”. Bella Thorne a fost denumita „Slut”, iar lui Tommy Dorfman (vedeta a serialului Cele 13 Motive de pe Netflix) i s-a spus „Faggot”. Toate aceste comentarii sunt acum piese în editie limitata ale colectiei Haute Couture, disponibila in magazinele selectionate Diesel si pe diesel.com.

DIESEL_FW18_COUTURE_SINGLE_YO

DIESEL_FW18_COUTURE_SPREAD_COUPLE

Brandul vrea sa lupte cu ura din online si in mod direct, asa ca o parte din castigurile obtinute din vanzarea itemurilor Haute Couture, Diesel vor fi donate prin Only The Brave Foundation, sustinand programe anti-bullying si cyberbullying.

LOve,

O.