HellO, WOrld!

 

Saptamana trecuta a fost super tare! Mai ales ca am fost invitat in magazinul Diesel din cadrul Hotelului Marriott, pentru a incerca in premiera sa-mi personalizez pantalonii mei din denim preferati (care sunt Diesel, obviously). Da, Diesel Denim Master Studio a ajuns in premiera in Romania, acesta fiinf un utilaj cu ajutorul caruia fanii Diesel isi pot personaliza item-ul denim vechi sau cel nou procurat chiar din magazin, cu tinte si patch-uri.

Diesel Denim Master Studio Romania (67)

Diesel Denim Master Studio Romania (17)

Sub semnul reputaţiei de a fi maeştrii supremi în materie de denim şi artizani ai detaliilor couture, Diesel le oferă clienţilor oportunitatea de a-şi individualiza piesele denim cu ţinte şi patch-uri exclusive. Denim Master Studio, utilajul poziţionat în magazinele de top de pe marile pieţe, îmbină pasiunea excepţională pentru inovaţie cu dorinţa clienţilor pentru originalitate.

Diesel Denim Master Studio Romania (100)

Magazinele participante vor avea un spaţiu dedicat cu maşinăria de personalizat Diesel. Opţiunile includ ţinte şi patch-uri de diferite forme şi dimensiuni, Diesel style.

Am fost tare bucuros cand am auzit ca Denim Master Studio va ajunge in Romania si abia asteptam sa-mi personalizez perechea preferata de jeans Diesel. Ceea ce am si facut la eveniment, insa trebuie sa va spun ca am fost primul! Da, primul care a folosit, desigur cu ajutorul specialistilor Diesel, masinaria minune, pe care acum o gasiti in magazinul din Baneasa Shopping City. Asa ca daca aveti i voi o jacheta sau o pereche de jeans Diesel, pe care ati dori sa o modificati si persinalizati cu tinte si petece, mergeti in magazinul Diesel pe care l-am mentionat mai sus. Va promit ca o sa va distrati pe cinste! Si, ca sa fiu sincer, trebuie sa spun ca da dependenta! Asa ca deja asteapta la rand inca niste perechi de pantaloni din denim Diesel, pe care o sa-i duc in pelerinaj la Denim Master Studio. Ne vedem acolo!

LOve,

O.