HellO, WOrld!

 

Stiti ca ma preocupa din ce in ce mai mult starea ingrijoratoare a planetei asteia, pe care locuim. Abia ce m-am intors din Iordania, si trebuie sa recunosc ca ce m-a socat cel mai mult acolo au fost suprafetele intinse pe care erau batute de vant nenumarate ambalaje de plastic, PET-uri si pungi. O imagine derizorie cumva a unui loc in care oamenii nu pot supravietui, dar care poarta nenumarate urme ale trecerii lor. De altfel, se pare ca in istorie, epoca aceasta va ramane chiar ca Epoca Plasticului. Dupa Epoca Pietrei si Epoca Fierului, uite ca ajungem si la ceva inventat de om. Din pacate, asta nu e spre binele nostru, iar planeta noastra pare sa dea semne de oboseala si de revolta impotriva actiunilor noastre poluante. Asa ca tare ma bucur cand apare orice initiativa care poate duce la risipa ingrijoratoare de plastic pe care o facem in natura. Iar cand am auzit ca doua din cele mai mari si dragi branduri ale mele: Diesel si Coca Cola, si-au reunit fortele pentru a crea o colectie avertisment impreuna, nu am putut decat sa ma bucur. (RE)collection a fost lansata in magazine saptamana trecuta si include piese realizate din materiale reciclabile (plastic si denim).

DIESEL x COCA COLA_05

Ovidiu Muresanu Coca Cola

In Bucuresti, lansarea (RE)collection a avut loc la magazinul Diesel din Baneasa Shopping City, iar aici am descoperit piesele acestei colectii manifest: jacheta workwear din denim cu detalii rosii, inscriptionata cu logoul iconic Coca-Cola, care poate fi asortată cu pantaloni din denim, hanoracele cu gluga, bluzele si tricourile, precum si o caciula disponibila în variantele alb si negru.

Diesel

Diesel Coca Cola

Ovidiu Muresanu Diesel

DIESEL x COCA COLA_04

DIESEL x

Eu m-am indragostit de hanoracul gri si de jacheta de denim, care sunt foarte cool! Si ma bucur tare ca cele doua branduri si-au unit fortele pentru a pune in discutie valoarea reciclarii deseurilor din plastic. Sper ca exemplul lor sa fie continuat de tot mai multi, iar si noi sa fim mai atenti la consumul si mai ales la ce facem cu ambalajele de plastic, dupa ce le folosim. Pentru ca uite, la evenimentul de lansare a colectiei capsula Diesel X Coca Cola, toate PET-urile de Coca Cola ce au fost consumate, au fost colectate pentru a fi reciclate. Foarte tare! Tu cum si ce reciclezi?

 

LOve,

O.