HellO, WOrld!

Toata lumea vorbeste numai despre #partyforhistory!
Ceea ce mi se pare normal, tinand cont ca a fost cea mai tare petrecere la care am fost in ultimul timp. Si stiti, nu prea ratez astfel de evenimente. Insa ce a reusit sa faca Eddie Tatham – The party curator, a fost senzational!

Ultimul etaj al Cocor a fost amenajat astfel incat te simteai imediat teleportat in celebrul Studio 54, ale carui petreceri au ramas in istorie.  J&B Rare a inventat un fel de masina a timpului, care a trimis cei mai cool party people din Bucuresti pe 54 Street din Manhatan. Iar toti ne-am simtit fabulos, pentru ca #partyforhistory a fost un mix perfect de muzica, decoruri, imbracaminte, dar mai ales un mix perfect  de invitati.  A fost petrecerea la care toata lumea si-a dorit  sa intre, insa doar cei alesi de Eddie Tatham, inventatorul J&B Rare, au avut  acces. “Voi dincolo, noi aici” scria pe undeva, in clubul unde au concertat, pe rand, Lindstrøm, V. Stancov si Golan. Iar eu eram IN la #partyforhistory, impreuna cu prietenii mei si cu o multime de oameni frumosi si pregatiti sa petreaca “like there is no tomorrow!”
Am facut o multime de fotografii, dintre care am selectat cateva pentru voi, ca sa vedeti cum a fost la cea mai tare petrecere ever.

Avem si un film, realizat de organizatori, ca sa puteti sa va faceti o imagine completa.

Dupa cum vedeti, toata lumea s-a distrat senzational! Si a avut toate motivele, petru ca ultimele doua etaje ale magazinului Cocor s-au transformat, sub bagheta magica a lui Eddie Tatham, in cel mai exclusivist club din Bucuresti. Unde am fost serviti cu cele mai bune cocktailuri realizate cu ingredientul principal: J&B Rare, de catre unul din cei mai cunoscuti mixologi din lume, prietenul meu Kenji Jesse, pe care l-am cunoscut in urma cu cateva luni la lansarea in Romania a Smirnoff Black.

El a creat niste cocktailuri senzationale in celebrele pahare verzi marca a J&B Rare, iar daca vreti si voi sa stiti cu ce ne-am delectat la #partyforhistory, gasiti retetele lor mai jos:

#PARTY FOR HISTORY
J&B /Passion fruit mix/ Apple juice & lime wedge
STUDIO J&B MOJITO
J&B/ Mint/ Lime/ Sugar & ginger ale
ENJOY THE SHOW
J&B /Coke si PopCorn dulce

Iar daca nu ati avut acces la #partyforfistory , desi v-ati dorit sa fiti si voi pe lista de invitati, am o veste super buna pentru voi. #partyforhistory nu s-a terminat! A fost doar inceputul, Urmeaza alte petreceri organizate de J&B Rare, care vor face istorie. Iar tu ai putea sa fi invitatul lui Eddie Tatham. Intra pe pagina de Facebook a J&B sa vezi unde va avea loc urmatorul #partyforhistory.

See you there! I was with Eddie Tatham!

LOve
  O.