HellO, WOrld!

 

Sunt super happy sa impartasesc cu voi un mic secret, pe care nu cred ca il stiati despre mine. Acela ca ador sa trimit carti postale catre prietenii mei, dar si catre familie, din orice colt al lumii unde ajung in calatoriile mele. Mi se intampla insa de multe ori sa ajung intr-un oras unde nu mai fusesem niciodata si sa fiu asa de extaziat si de prins cu exploratul locului, incat sa uit sa mai cumpar carti postale de acolo. Sau timbre. Sau, poate fi si mai complicat: nu gasesc oficiul postal. Iar asta mi s-a intamplat de atat de multe ori, incat sa consider ca poate ar fi mai bine sa gasesc o alta varianta de a-mi bucura prietenii cu un suvenir vizual din calatoriile mele.

Si, din fericire, am descoperit o imprimanta foto super usor de folosit, care se numeste Selphy, de la Canon. M-am gandit ca e mult mai cool sa le dau prietenilor mei niste imagini personalizate din calatoriile mele, decat niste carti postale impersonale. Care e posibil nici sa nu ajunga. Cu Selphy pot sa imi imprim  foarte rapid toate imaginile cele mai frumoase din vacantele mele,  pe care prefer sa le pastrez in albume adevarate, nu doar in cele din telefon, sau de pe Facebook.

Selphy 7

Dureaza doar cateva secunde sa imprimi o poza, pe care o poti transmite din telefon direct catre imprimanta, prin Wi-Fi. Sau poti sa folosesti un card de memorie. Ce e super cool, e ca poti sa-i imprimi efecte, sau sa le pastrezi pe cele pe care le-ai folosit in Instastories si sa le imprimi asa. Adica poti sa imprimi orice selfie, oricat de traznit e, in doar cateva secunde. Mie cel mai tare mi s-a parut sa imi fac un selfie cu Selphy in timp ce imi imprima un selfie. Da, Canon Selphy CP1300 e genial! E si micut, nu ocupa loc deloc, dupa cum vedeti, iar conexiunea prin Wi-Fi intre ea si telefon functioneaza super bine. Sincer, daca aveti o multime de amintiri din vacante sau de la petrecerile cu prietenii (si evident ca aveti o multime, doh!), aveti nevoie si de un Selphy. Pentru ca orice poveste buna se spune mult mai bine cu fotografiile pe le imprima gadget-ul asta cool de la Canon.

Iar daca vreti sa luati parte la ceva si mai cool, sa stiti ca Pisica Patrata (ilustrator/grafer faimos) impreuna cu Canon va propun un concurs. Incepe pe 2 noiembrie, si uite AICI toate detaliile. Hai, sunt sigur ca si tu ai niste povesti grozave care merita un Selphy!

Selphy 2

Selphy 5

LOve,

O.