HellO, WOrld!

 

A trecut o luna deja de cand am revenit de la Cluj, de la aniversarea celor 25 de ani ai Galei Universitatii de Arte si Design, insa asa cum am scris si AICI, au fost cateva colectii ale absolventilor Facultatii de Moda care mi-au atras in special atentia. Iar printre ele s-a aflat si Not For The Fake, colectia de Master a Catalinei Culda, care aduce intr-un limbaj urban niste outfituri manifest. Si m-am bucurat tare sa o cunosc pe Catalina la Cluj, dar si sa ma fotografiez in cateva din outfiturile care au facut parte din prezentarea ei de pe scena Teatrului National. Fotografiile au fost facute de Bogdan Blenche, intr-o dimineata cand abia imi reveneam dupa Electric Castle, dar eu cred ca am reusit sa surprindem foarte bine spiritul acestei colectii imaginate de Catalina.

Ovidiu Muresanu Not For The Fake

Ovidiu Muresanu Not FOr The Fake

Am vrut insa sa aflu mai multe despre ce gandeste si cum vede Catalina moda, asa ca i-am adresat cateva intrebari:

Ce te inspira?

Imi gasesc inspiratia in lucrurile mici, mereu sunt atenta la detalii si imi place sa vad ceva acolo unde multi nu vad nimic.

De ce, intr-o lume care promoveaza din ce in ce mai mult copiile la indigo, ai ales sa iti numesti colectia Not For The Fake?

Exact din acest motiv, ca multi cauta sa copieze, iar social media ajuta mult la manipularea masei.

Ce crezi ca mai e autentic in moda?

In acest moment nu cred ca mai poti sa fii 100% original, cam tot s-a mai facut deja, dar conteaza sa iti pui amprenta personala pe tot ce faci si sa iti creezi propria identitate.

Ovidiu Muresanu Not For The Fake

Ovidiu Muresanu Not For The Fake

Ovidiu Muresanu Not FOr The Fake

IMG_3406e(W 915)

Ai fost printre putinii absolventi de anul asta care au ales sa includa in colectiile lor outfituri destinate barbatilor. Pare un act de curaj la noi in tara, unde sunt foarte putini designeri care creeaza pentru barbati. Mie mi-au placut in mod special si as vrea sa stiu daca vei continua sa faci asta.

Da, sigur, imi place sa creez pentru barbati. Cui nu ii place sa vada un barbat cu un outfit bine conturat :))

Not For The Fake s-a transformat acum intr-un brand. Ce vedeta (de la noi sau internationala) ti-ar placea sa iti poarte hainele?

Cu toate ca vedetele ajuta mult la promovarea brandului, mi-ar placea sa ies pe strada si sa vad oameni de rand cu eticheta NFK peste tot. Dar ca sa iti raspund exact la intrebare, team Riri aici (Rihanna, pentru necunoscatori).

O melodie/videoclip preferat?

Nu am o melodie preferata, dar daca vreti sa vedeti videoclipuri tari, va recomand cele ale lui A$AP Rocky. Stie ce face!

Eu sunt sigur ca vom mai auzi de Catalina din ce in ce mai mult. Pentru ca desi abia a absolvit Masterul, are deja un stil si un concept bine definit, iar outfiturile ei chiar sunt super purtabile, asa ca m-as bucura sa vad si eu cat mai repede pe strada outfituri cu eticheta Not For The Fake. Mai jos sunt cateva din outfiturile din colectia Catalinei Culda prezentate la Gala UAD. Pentru mai multa inspiratie puteti sa intrati si pe pagina de Instagram a Not For The Fake.

16-MASTER-CATALINA-CULDA-GALA-UAD-2019-1

16-MASTER-CATALINA-CULDA-GALA-UAD-2019-3

16-MASTER-CATALINA-CULDA-GALA-UAD-2019-2

16-MASTER-CATALINA-CULDA-GALA-UAD-2019-5

LOve,

O.

 

Photography:  Bogdan Blenche ,
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: NFK Design by Catalina Culda, Dior sunglasses, FILA sneakers.