HellO, World!

Trebuie sa ies la vot! Pentru ca nu mai pot!
In 1990 am fost prea tanar pentru a putea vota. Desi mi-as fi dorit, pentru ca nebunia frumoasa din Piata Revolutiei mi-a aratat foarte clar ca Revolutia a fost furata. Ca mii de oameni au murit degeaba, iar aceiasi oameni ai Partidului Comunist au ramas la putere.
In 1990, cei care au candidat la Presedintie au fost: Ion Iliescu, Radu Campeanu si Ion Ratiu. Harta rezultatelor o vedeti mai jos:

Maine seara nu as vrea sa vad aceeasi harta inrosita la televizor. Au trecut 25 de ani! Va dati seama unde ar fi ajuns Romania, daca in loc de rosul comunist, in 1990 am fi avut o predominanta de albastru sau galben? Ponta nu s-ar mai fi laudat mintind la televizor ca l-a votat pe Ion Ratiu, pentru ca Victor Viorel Ponta nu ar fi existat! El este rezultatul hartii rosii de mai sus. Al voturilor parintilor si bunicilor nostri, care scandau in cor ca “Noi nu ne vindem tara!”.
E adevarat, nu ne-am vandut-o, ne-a fost furata de cei pe care i-au votat. Bucata cu bucata, astfel incat acum nu mai avem nimic. Doar speranta.
Speranta ca votul nostru de maine ne va salva de hoti. Ca dupa 25 de ani, vom putea in sfarsit sa construim.. autostrazi, scoli, spitale, o societate civilizata.  Sa incepem sa traim intr-o Romanie normala.
Peste 5 ani, va fi prea tarziu, iar eu mi-am pierdut rabdarea. Am asteptat deja 25 de ani.

Asa ca ies la vot! Iar voi, care aveti 20, 30, 40 de ani, nu va mai lasati parintii, bunicii si vecinii sa va decida soarta. Nu mai asteptati si voi 25 de ani.
Fiti eroi si votati!

#euvotez

Love,
O.