HellO, WOrld!

 

Yeeey! E 1 Septembrie! A inceput luna mea! Si ca atare, m-am hotarat sa va fac o surpriza. Stiu ca nu va asteptati la asta, pentru ca nah, sezonul de reduceri s-a terminat, dar … Da, de astazi, timp de o saptamana, toate tricourile din colectiile pe care le-am realizat impreuna cu Marina Moldovan, de la Skin Deep, dar si cele din colectia By The Sea, lansata impreuna cu Ioana Ciolacu, au preturi speciale, pe site-ul Molecule F, dar si in Molecule F Concept Store din Promenada Mall. Acum cred ca intelegeti de ce m-am grabit saptamana asta, cand Friday a venit cu o zi mai repede. Dar trebuia sa dau vestea asta buna!

Sincer, acum un an, nici nu mi-as fi imaginat ca eu voi anunta vreodata vreo campanie de reduceri pentru colectiile mele. Inca nu-mi vine sa cred ca se intampla! Dar uite ca incepand de astazi, special pentru voi, O. My God! si O. My Love, atat in variantele pentru oameni mari, cat si cele pentru copii, dar si tricourile Monterosso, Vernazza, Corniglia, Amalfi si Lido au preturi mai mici!

A fost o adevarata aventura sa ajung aici, insa nu pot decat sa fiu extrem de fericit ca astrele s-au aliniat si am reusit sa colaborez cu niste oameni minunati pentru a scoate niste colectii capsula chiar si mai minunate! Iar mai jos am selectat fotografiile mele preferate din campaniile de lansare a acestor colectii, in care apar Anca, Marta, Avi cel simpatic si, Ioana, cu care am mers special pana in Cinque Terre pentru a realiza aceste fotografii.

_XXX8492-Edit

Ovidiu Muresanu Flash Sale

Ovidiu Muresanu Flash Sale

Ovidiu Muresanu O My LoveOvidiu Muresanu O. My Love Ovidiu Muresanu FLash Sale

Ovidiu Muresanu Flash Sale

Ovidiu Muresanu Flash Sale

Ovidiu Muresanu Flash Sale

 

Ovidiu Muresanu Flash Sale

Ovidiu Muresanu FLash Sale

Ovidiu Muresanu FLash Sale

Ovidiu Muresanu Flash Sale

Ovidiu Muresanu FLash Sale

IMG_8037

Daca v-am facut curiosi, gasiti pana pe 8 Septembrie toate aceste tricouri la pret redus. Cele din colectia “By The Sea”, pe care am realizat-o impreuna cu Ioana Ciolacu, sunt disponibile AICI. Iar tricourile O. My God! si O. My Love, pe care le-am lansat impreuna cu Skin Deep, le gasiti AICI.

Spor la cumparaturi! Shop till you drop!

 

 

LOve,

O.