HellO, WOrld!

Uite o veste buna, care ma face sa cred ca lucrurile incep sa functioneze si in minunata noastra tara. In decembrie anul treccut,  Floria.ro anunta lansarea serviciului de replantare pentru brazii de Craciun in ghiveci. Eu am ramas fidel bradului meu artificial pe care il refolosesc deja de multi ani, dar sunt foarte fericit ca exista variante eco si pentru cei care isi doresc ca de Craciun sa aiba in case un brad adevarat. Iar uite ca Floria a plantat acum brazii colectati de la clientii care au solicitat servicii de replantare. Bravo!

 

poze-brazi_floria2

Brazii au fost plantați în localitatea Cetățeni din județul Argeș în luna martie, perioada optimă pentru plantarea lor, după ce au fost ridicați în decembrie de la clienți și păstrați peste iarnă într-un depozit cu condiții optime de temperatură și umiditate.

Serviciul de replantare a brazilor de Crăciun a fost lansat în decembrie anul trecut. 10% dintre cei care au ales brazii de Crăciun în ghiveci de la Floria.ro au selectat și opțiunea de replantare a brazilor.

Cei mai mulți dintre clienți au preferat să planteze ei singuri bradul de Crăciun, făcând din asta o acțiune în familie. Practic, și pentru noi a fost o acțiune în familie, pentru că am făcut plantarea brazilor alături de echipa Floria.ro. Fiecare brad plantat a fost marcat cu o plăcuță cu numele clientului care a ales serviciul de replantare, astfel că aceștia pot merge să își viziteze bradul de Crăciun. Desigur că toți cei care au ales acest serviciu au primit fotografii cu brazii, cu plăcuțele cu numele lor, o scrisoare și o diplomă specială de “prieten al naturii” adaugă Marina Popescu.

Deci uite ca se poate! Eu sunt sigur ca anul asta, de Craciun, voi merge la Floria pentru a-mi alege bradul. Si da, o sa vreau sa fie replantat. Va indemn sa faceti si voi la fel. Si nu, nu cred ca toata povestea asta cu ecologia mai poate fi numita un moft. Ati vazut cum s-a schimbat vremea? 30 de grade la inceput de Aprilie? Stiu ca e frumos si cald, insa uite ca in America ninge. El Nino isi face de cap si din cauza cui credeti ca face asta? Din cauza noastra, care am taiat iresponsabil milioane de hectare de padure, fara a ne gandi la consecinte. Hai sa schimbam ceva. Putem incepe chiar cu bradul de Craciun.

 

LOve,

O.