HellO, WOrld!

“Stiu ca toti sunteti tristi de ce se intampla in lume in acest moment. Dar mai stiu ca prieteniile ne ajuta de multe ori sa trecem muntii.” Asa incepea emailul pe care l-am primit saptamana trecuta de la Noemi. Ne anunta ca lansa o noua editie a Carnetelor ei de Vise si Visuri, serie ce se numeste  “Intalniri neintamplatoare”. Am fugit repede pana la Molecule F Concept Store din Promenada Mall, sa le vad, pentru ca m-am indragostit instantaneu de doua dintre ele. Nu doar pentru ca arata foarte bine, dar mai ales pentru ca fiecare dintre carnete spune povestea unei prietenii de legenda.

Ovidiu Muresanu Carnete Noemi

Ovidiu Muresanu Carnete Noemi

Ovidiu Muresanu Carnete Noemi

Ovidiu Muresanu Carnete Noemi

Preferatele mele sunt Intalnirile Neintamplatoare dintre Grace Jones si David Bowie, dar si dintre Peggy Guggenheim si Constantin Brancusi. Mai sunt avem in aceasta serie de carnete cel dedicat lui Thelma si Louise, dar si carnetul Cella Serghi o intalneste pe Magdalena Radulescu. Pentru ele, Silvana Catalinescu a realizat o serie de colaje, care imi plac tare mult, asa ca abia astept sa vad si alte creatii ale ei.

intalnire-bowie-si-jones-cartolina-by-silvana-catalinescu

intalnire-brancusi-si-guggenheim-cartolina-by-silvana-catalinescu

Ma bucura tare ca Noemi a reusit sa ne surprinda din nou cu aceste “Intalniri Neintamplatoare” dedicate prieteniei. Daca si voua va plac astfel de intalniri, sau aveti prietenii care ar putea fi ele insele povesti de trecut in aceste carnete, nu ezitati sa vi le cumparati sau sa le faceti cadou. Le gasiti pe site-ul Molecule-F, pe shop-ul Anei Morodan si in curand pe Visuell. Iar daca vreti sa le vedeti, le gasiti in Molecule-F Concept Store.

Si nu uitati ca “intalnirile neintamplatoare sunt cele care ne imbraca toata viata”, asa cum ne spune Noemi.

 

LOve,

O.

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers. 

Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Sac Bag, available in Molecule F Concept Store, H&M shirt & trousers, Dolce & Gabbana glasses, Nike sneakers.