HellO, WOrld!

 

Cred ca am devenit deja un maniac cu litera O. Visez numai O.-uri, o lume plina de O.-uri, care sa devina din ce in ce mai mare, mai fericita si rotunda. Ati remarcat ca O. apare pe toate tricourile pe care le-am lansat impreuna cu Marina Moldovan, de la Skin Deep, dar si pe toate piesele colectiei realizata impreuna cu Ioana Ciolacu. Am o bratara cu O., am tricouri cu O., camasi cu O. si pantaloni cu O. Am papioane cu O. si butoni cu O. Si imi mai lipsea ceva, evident. Un ceas gravat cu litera O.

Asa ca atunci cand am fost invitat la un brunch de catre echipa Fossil, unde urma sa ne gravam ceasurile sau bratarile preferate cu textul nostru personalizat, am stiut din start ce voi grava pe ceasul meu. Un O., desigur!

Ovidiu Muresanu Fossil

Ovidiu Muresanu Fossil

Eram super incantat in timp ce asteptam in coada de entuziasti ce asteptau in fata Watch Bar-ului amenajat la Chef’s Experience, fiecare cu textul preferat pregatit pentru a fi gravat pe cel mai indragit accesoriu Fossil. Mai ales ca toata asteptarea se intampla in timp ce baietii de la Pistol cu Capse sustineau un mini recital, asa ca atmosfera era super vesela si ne venea tuturor sa dansam, desi era abia 11 dimineata. Insa cred ca asta mi-a placut cel mai mult la evenimentul Fossil (in afara faptului ca acum am si un ceas personalizat cu litera O.): relaxarea. Asta cred ca tine si de spiritul acestui brand, pe care eu il indragesc de multi ani, si care reuseste sa fie mereu in tendinte, si chiar sa lanseze tendinte (este unul din primele branduri producatoare de ceasuri clasice care a lansat  anul asta si propriul Smartwatch – Q Marshal).

Pistol cu Capse

Pistol cu Capse in concert

 

Ovidiu Muresanu Fossil

Ovidiu Muresanu Fossil

Ovidiu Muresanu Fossil

Ovidiu Muresanu Fossil

Ovidiu Muresanu Fossil

Daca si voi sunteti fani Fossil ca si mine, trebuie sa stiti ca pana la sfarsitul lunii octombrie, pentru orice ceas Fossil cumparat vei avea posibilitatea sa ti-l personalizezi cu textul preferat. Vei putea sa ti-l gravezi la Watch Bar-ul pe care l-ai vazut mai sus, si care va fi gasit in magazinul Be In Time, din AFI Palace Cotroceni, in acest weekend (15-16 Octombrie), iar weekendul viitor (22-23 Octombrie) va ajunge in magazinul Splend’Or din Baneasa Shopping City. O sa-l mai puteti gasi in magazinele Be In Time din Mega Mall, intre 29-30 Octombrie, in Unirea Shopping Center, intre 3-4 Decembrie 2016 si in Park Lake in 10 si 11 Decembrie.

Asa ca ia-ti ceasul Fossil and (Make) It Your Own!

LOve,

O.