HellO, WOrld!

 

Aniversarea celor 5 ani de H&M in Romania, pentru care am realizat sedinta foto de mai sus, m-a dus imediat cu gandul la ceea ce am facut eu spectaculos in anul cu pricina. Mai precis, anul de gratie 2011.

Si mi-am dat seama ca atunci am trecut pentru prima data Ecuatorul, in drum spre Australia.

Pentru ca 2011 am avut fix 5 vacante:

-la Londra – unde am vazut Lacul Lebedelor la Covent Garden. Si am stat in hotelul favorit al lui Llosa.

– in Grecia – in superba insula Skiathos, cu padurile ei de pini care se intind pana pe plaje si unde am fost confundat cu un star MTV, apoi cu un star de la Hollywood, iar in final, cu un cantaret celebru pe MTV care juca si in filme. Nici pana azi nu stiu cu cine m-au confundat grecii aia.

– la Viena, unde nu am ratat o vizita de shopping in magazinul H&M din Stephansplatz (cred ca e cel mai frumos magazin din lume), dupa care am baut o cafea si am mancat o felie de tort la Palmenhaus.

– in Spania, unde am ajuns pentru prima data la Atlantic, pe plaja din Tarifa, loc ce a si nascut o formatie minunata: Radio Tarifa.

– iar a cincea, si ultima la rand,  Australia, unde am dat nas in nas cu un cangur salbatic. Si cu un koala. Si unde m-am gandit pentru prima data ca mi-ar placea sa fac surf.

Iar dupa toate aceste vacante, anul 2011 a fost cel in care am realizat ca exact asta mi-as dori eu sa fac, cel mai mult si mai mult: sa calatoresc. Sa fiu intr-o continua vacanta.

Si de unde credeti ca am venit eu la shooting? Direct de la aeroport, unde aterizasem, dupa un zbor din Antalya cu nenumarate peripetii. Pentru ca stii si tu, “trebuie sa ai grija ce iti doresti, pentru ca s-ar putea sa se intample”. Iar eu sunt aici, dupa cinci ani, alaturi de superbele Alice Peneaca, Sorina Fredholm si fabuloasele Diana si Alina. Pozand in tinute boho chic, H&M, perfecte pentru vacanta. Cu gandul la urmatoarea calatorie, la urmatorul zbor, la urmatoarea vacanta. Si abia astept sa va povestesc peste 5 ani unde am mai ajuns.

Sa ne revedem cu bine!

 

LOve,

O.

 

Photography: Dan Beleiu for H&M