HellO, WOrld!

 

Ovidiu Muresanu Business

Ovidiu Muresanu Business

Ovidiu Muresanu Business

Ovidiu Muresanu Business

Ovidiu Muresanu Business

Ovidiu Muresanu Business

Gata cu stirile tragice, eu nu mai pot! Hai sa incepem saptamana cu vesti bune:

  • Yeeeey!! Horia Tecau e numarul 1 mondial, impreuna cu colegul lui de echipa, Jean-Julien Rojer, dupa ce au castigat finala de dublu a Turneului Campionilor de la Londra.  E prima finala de Grand Slam in care s-au infruntat doi romani dupa zeci de ani, echipa Tecau/Rojer luptand pentru castigarea titlului cu duo-ul Rohan Bopanna si Florin Mergea. Bravo, Horia! Bravo, Florin! Si bravo, Simona! Avem acum un loc 1 in clasamentul ATP   la dublu si un loc doi la simplu feminin. C-asa-i in tenis. #sohappyandproud
  • In weekend,  am avut un record de vizitatori la Gaudeamus. PRO TV zice ca au fost peste 125.000, ceea ce inseamna ca e cea mai de succes editie a targului de carte, ever! Romanii citesc, da? Au cheltuit peste 3 milioane de euro pe carti! Iar autorii cei mai vanduti au fost autorii romani.
  • Asta dupa ce, numai de la eMag, au cumparat de Black Friday, electrocasnice, parfumuri, frigidere si haine de peste 40 de milioane de euro. Si da, e prima data cand cumparaturile online de Black Friday au depasit in valoare cele facute in magazine, dupa cum am citit pe Hotnews.
  • Si cum 90% din utilizatorii de calculatoare din lume folosesc sisteme Windows (ma aflu si eu printre ei – I know, acum o sa va dati ochii peste cap ca n-am MacBook Air), trebuie sa stiti ca aniversam 30 de ani de la aparitia Windows 1.0. Am ajuns intre timp la Windows 10. Ma rog, mie mi se pare ca se blocheaza la fel de des ca Windows 8 sau 5. Sau mai des. Mai incerc. Daca aveti nostalgii, puteti citi si voi despre evolutia Windows si cand a aparut celebrul joc cu Bombitele, AICI. Asta daca nu cumva erati fani Solitaire.
  • Primul Ministru, Dacian Ciolos, a anuntat ca vor reface fotografia oficiala de grup a Guvernului, dupa ce s-au trezit cu o multime de critici si comentarii negative (cele mai bune le gasiti AICI, fiind frumos argumentate de fotograful Bogdan Stoica) pentru ca le-au asezat pe doamnele ministru in spate, astfel incat abia li se vede nasul. Am senzatia ca guvernul asta tehnocrat are probleme mari cu comunicarea publica. Si cu fotografiile. Speram sa-si revina. Cred ca o idee buna ar fi sa se pozeze in chiloti sau costume de baie.  #LOL

 

LOve,

O.

Photography: Sebastian Florea
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: Total look H&M FW 2015, Illesteva Leonard sunglasses, Selected Homme shoes.