HellO, WOrld!

 

Gata, mi-au trecut emotiile! Asa ca pot sa va povestesc despre aniversarea celor 2 Ani, 2 Luni si 2 Zile ale The Stories of O., adica blogul pe care l-am lansat, de tot atata timp, in oceanul web universal. Si imi amintesc cum, chiar din primele lui zile am fost sustinut enorm de prieteni. Si desi  The Stories of O. abia aparuse de cateva zile, Mirela Bucovicean m-a invitat sa fiu contributor pe blogul Molecule-F, si astfel s-a nascut proiectul care ne si va insoteste atunci in fiecare vineri: Friday is in LOVE with O.

Ovidiu Muresanu Mirela Bucoovicean

In tot acest timp mi s-au intamplat lucruri minunate, la care nici nu visam acum 3 ani, cand am inceput sa ma gandesc la acest proiect, impulsionat fiind de Ana Morodan. Cum e colaborare inceputa dintr-o joaca, cu Marina Moldovan, de la Skin Deep. Am creat impreuna tricoul O. Brad Frumos, pe care l-am lansat in toamna anului trecut, urmat apoi de O. My Love, in februarie. Iar acum, pentru ca eram in celebration mood, am realizat editia limitata de tricouri O. My God!, ce poarta tot caligrafia Marinei. Well, si daca tot se adunasera atatea motive de sarbatorit, am facut-o! Adica mi-am invitat prietenii, marti seara, la Molecule F Concept Store. Am fost teribil de emotionat si vreau sa le multumesc ca mi-au fost alaturi!

Ovidiu Muresanu Ana Morodan

O. My God! A fost minunat! In primul rand, vreau sa multumesc echipei Molecule-F, pentru tot, celor de la Campari ca ne-au tonifiat toata seara cu cocktailuri, Nespresso pentru cafeaua senzationala, iar celor de la Urban Monkeys pentru smoothies! Si desigur, trebuie sa fac o plecaciune in fata tuturor prietenilor mei care mi-au fost alaturi la aniversarea celor 2 Ani, 2 Luni si 2 Zile de existenta a The Stories of O.

Ovidiu MuresanuTiberiu Capudean Cristina Stanciulescu Szilard Meszaros

Ovidiu Muresanu Catalina Grama

 

Iti multumesc Marina ca ai crezut in colaborarea noastra, si uite ca am ajuns la cea de a treia colectie de tricouri, O. My God!

Iar la final, trebuie sa multumesc echipei meie si celor care ma citesc, ma urmaresc si apreciaza ceea ce fac, de 2 Ani, 2 Luni si 3 zile. Pentru ca povestile mele sunt scrise in primul rand pentru ei.
Ne revedem la aniversarea de 3 Ani, 3 Luni si 3 Zile!

LOve,
O.

Fotografii de: Valentin Denischi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jn/

 

 

LOve,

O.