HellO, World!

 

Ma intrebam anul trecut, dupa ce au reusit sa organizeze party-ul de 5 Ani la intr-o loc cu totul inedit, la Circul Globus, ce surpriza o sa ne pregateasca echipa Molecule F la petrecerea lor aniversara de 6 ani. Stiam ca vor sa fie de la an la an mai buni, insa ce au reusit sa faca aseara mi-a depasit toate asteptarile. Desi aveam niste mici insight-uri de dinainte, pentru ca am discutat cu Mirela despre locatia nemaivazuta, iar cu Cerina despre program, ce s-a intamplat ieri in gradina fostei resedinte a Ambasadorului SUA, de pe Kiseleff, a fost magic. Si va spun asta dupa un sezon intreg de evenimente, in care nu am ratat (sper eu) niciunul important. Iar toate au fost Garden Parties. “Cu ce mai poti veni nou?”, imi spuneam, in timp ce ma indreptam dinspre Uber-ul meu spre covorul rosu.

Cu un concept cool. The Lovers & The Dreamers. Si cu o gradina “noua”, neatinsa de nicio alta petrecere sau eveniment. Insa cred ca reusita petrecerii de ieri, si de fapt a tuturor aniversarilor Molecule F, este data de oameni. De comunitatea pe care Mirela Bucovicean, initiatoarea acestei platforme unice de promovare a designerilor romani, a reusit sa construiasca si sa o creasca si sa o prezinte aseara astfel:

Am fost Dreamers, am gasit o cale sa ne afirmam curajos. Designerii romani au crezut in noi, am construit o comunitate puternica de Lovers si impreuna am creat o lume in care totul este autentic: lumea Molecule F.  Molecule F este complet doar cu voi.  Astazi sarbatorim cea mai frumoasa, curajoasa, responsabila si devotata comunitate.  Molecule F este al vostru si despre voi!”

Da, acum 6 ani, asa cum ii spuneam si Mirelei la petrecere, nu as fi pariat pe un astfel de proiect. Mi se parea atunci o nebunie sa-mi imaginez ca Romania este pregatita pentru asa ceva – un site de cumparaturi destinat exclusiv creatiilor romanesti.

Acum ma bucur tare ca m-am inselat. Si nu-mi ramane decat sa o aplaud din nou pe Mirela la scena deschisa, cum au facut si ieri sutele de invitati la petrecerea Molecule F. You rock, girl! Si ai o echipa super tare!

Mirela BUcovicean_Andreea_Esca

Andreea Esca si Mirela Bucovicean

 

 

Andreea Raicu

Andreea Raicu

Ovidiu Muresanu Molecule F

Da, aici sunt eu, intervievat de Antena 1.

 

FullSizeRender-3

Pietonu! Super tare!

FullSizeRender-2

Ana Morodan

Ana Moroccan

 

Mirela Bucovicean_Noemi Meilamn

Noemi Meilman si Mirela Bucovicean

 

Molecule F

BREF:

S-a baut enorm de mult Campari tonic. Deh, caldura mare.

Momentul de dans contemporan a fast Mega. Iar rimele lui Pietonu’ au fost geniale. Mai ales ca in versurile lui m-am nimerit si eu. Din pacate, nu am apucat sa fac niciun Snap atunci, pentru ca m-a luat prin surprindere. Daca cumva ati filmat momentul, va rog sa-mi trimiteti si mie rezultatul. Multumesc anticipat!

Am facut o tona de filmulete de Snapchat. I’m a Snapchat freak, I know, but I LOOOOVE it! Nu ca Morodan, care il uraste. Dar o aduc eu pe calea cea buna 🙂

Iar nu am apucat sa imi fac fotografia traditionala cu Noemi si Mirela.

Am fumat. Mult.

Din pacate, nu am prins pavlova. Dar am auzit ca a fost delicioasa.

Nu, nu eram imbracat in pijama. Anyway, prefer sa dorm gol.

Dupa petrecere am mers la aeroport, unde am facut un fel de numar de stand-up comedy, asteptandu-l pe Iulian. Toti 9, cu Morodan in rochia cu pene in frunte. Ea era in frunte, nu penele, intelegeti voi.  Iar apoi la McDonalds. De ce? Vezi si tu in filmuletul de mai jos, cred ca am scris suficient.

 

Happy Anniversary, Molecule F! See you every Friday! Because Friday is in LOVE with O., isn’t it?

 

LOve,

O.

 

Fotografii: Alberto Grosescu, Cristian Duminicioiu, Valentin Denischi, arhiva personala.