Wow! Ce seara! Acum sunt in drum spre Londra, insa mi-e gandul tot la oamenii minunati ce s-au intalnit pentru a sarbatori 4 ani de Molecule-F. Si au fost toti, senzationali! Pentru ca asa cum spunea Mirela Bucovicean, cea care a avut curajul sa parieze pe designerii romani acum 4 ani, Molecule-F nu e doar o platforma de promavare a acestora, ci o stare de spirit. Si ma bucur tare mult ca de cateva luni fac si eu parte din aceasta frumoasa familie, de cand Friday is in LOVE with O. a devenit o rubrica permanenta pe blogul Molecule-F.

Dar pentru ca vreau sa vedeti si voi cum a fost aseara in clubul Fratelli, unde am aniversat #Molecule4, gasiti mai jos cateva instantanee de la petrecere.

 Friday I’m in LOVE, and I Love Molecule-F!

La multi ani, dragi Molecule Fashion! Si ca sa va sarbatoresc, am facut o selectie a tinutelor si fotografiilor mele preferate din fiecare vineri de cand suntem impreuna.

Proudly Wearing Romanian Designers Tee in Istanbul

Daca nu ati vazut inca filnuletul de animatie pregatit de Vicki Nicola pentru a ne inveseli si mai mult aniversarea #Molecule4, il puteti vedea AICI, Multumiiiim!

Iar da, Ovidiu este tot timpul intr-o calatorie 🙂 Dar o sa revin in curand cu imagini din Londra, unde o sa port cu mandrie designeri romani. See you soon, dragi Moleculari!

Love,
O.