“Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others. Past and present.” (Cloud Atlass)

 

HellO, WOrld!

 

Ovidiu Muresanu Cluj Napoca

Ovidiu Muresanu Cluj Napoca

Ovidiu Muresanu Cluj Napoca

Ovidiu Muresanu Cluj Napoca

Ovidiu Muresanu CLuj Napoca

Ovidiu Muresanu CLuj Napoca

Somebody Up there, likes me. Sunt sigur de asta, asa cum sunt sigur ca intre tot ce traim si toti oamenii pe care ii intalnim si care ne marcheaza mai mult sau mai putin vietile, e o legatura. Care nu se desface de la o viata la alta, ramane acolo undeva. Asa cum e legatura mea cu Clujul. Sau cum sunt sigur ca orasul meu e, de fapt, Florenta, dar nu stiu de ce, inca nu am ajuns acolo. Probabil nu am avut un sfarsit prea fericit in orasul familiei Medici. Si tot asa, chiar daca nu am fost Marco Polo intr-o existenta anterioara, sunt sigur ca am calatorit mult cu caravanele prin deserturi nesfarsite, asteptand suflarea aprinsa si razbunatoare a simunului, dar avand alaturi de mine toate comorile lumii, incarcate in spatele blandelor camile.

Clujul l-am stiut chiar de dinainte sa ajung acolo prima data. Iar in studentie, cand m-am mutat acolo, mi s-a parut ca ma intorsesem cumva acasa, totul se lega, la fel de repede ca prieteniile cu oamenii nemaipomeniti intalniti aici. Iar ce m-a surprins, este ca acum este un oras si mai frumos. Desi vazut de aici de sus, de pe Cetatuie, pare complet neschimbat dupa aproape 15 ani, este cu totul si cu totul altul. Surprinzator. Elegant. Plin de viata. Freamata de-a dreptul si nu ma mir ca aici are loc cel mai mare festival de film din tara, aici e cea mai buna scoala de moda si tot Clujul este anul asta Capitala Europeana a tineretului, cu cele mai mari concerte si festivaluri organizate vreodata in Romania.

Anyway, cred ca ati priceput ca entuziasmul meu nu mai are limite cand vorbesc despre Cluj, dar e evident ca e un oras de care ma leaga sute de amintiri frumoase, prietenii si povesti de dragoste. Clujul e cumva al meu si acum ma simt cumva vinovat ca nu l-am vizitat mai des. Probabil nu venise timpul. Dar timpul vine intotdeauna. Mai devreme, sau mai tarziu, Si atunci trebuie sa te bucuri de fiecare clipa. Asa cum am facut eu in weekend, la Cluj.

Sper ca v-am convins sa dati o fuga cat mai repede pana in capitala Transilvaniei. Si daca nu, sunt sigur ca ati auzit de  UNTOLD, cel mai mare festival organizat ever in Romania. Eu zic sa nu-l ratati! 10 scene, 4 zile si 4 nopti, cei mai faimosi DJ’s din lume reuniti intr-un oras teribil de frumos. Sunt sigur ca o sa adunati niste amintiri de neuitat. Si ca o sa va faceti o multime de prieteni. Eu abia astept sa ma intorc, din nou, la Cluj!

LOve,

O.

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers.

Photography: Valentin Denis

Hair Style: Robert Both Studio

Outfit: Constantine Renakossy tshirt, available on Molecule-F, H&M trousers & leather jacket, Aldo shoes, Illesteva sunglasses, The Story of O, Folli Follie and Jai Dam bracelets.