HellO, WOrld!

 

Don’t worry, be happy! O sa iasa soarele si o sa avem parte iarasi de un weekend de poveste la Summer Well. Recunosc, visez la festivalul asta de un an! Va fi a cincea editie la care particip, si sunt sigur ca o sa am parte de o multime de surprize frumoase. Locul ala are ceva special, si abia astept sa ma distrez alaturi de prieteni in poienita de la castelul Stirbei din Buftea. Mi-am descarcat aplicatia Summer Well, pentru a afla ultimele informatii privitoare la program, iar pe Deezer mi-am facut un playlist (asa cum fac in fiecare an) cu cele mai tari piese ale formatiilor din line-up-ul de anul asta, pe care il ascult pe repeat de saptamani bune. Si pentru ca vreau sa va introduc si pe voi in atmosfera de festival si sa va fac sa uitati de ploaia de afara, am ales pentru voi piesele preferate ale formatiilor ce vor canta in weekend pe scena de la Summer Well. Le-am asezat in ordinea intrarii lor pe scena, ca sa va fie si voua mai usor sa va orientati in programul festivalului.

Enjoy!

 SAMBATA:

 

Sundara Karma – Vivienne

Borns – Electric Love

Crystal Fighters – Follow

The Neighbourhood – Sweater Weather

HURTS – Wonderful Life

 

 

DUMINICA:

 

HAELOS – Dust

Blossoms – Charlemagne

 

Milky Chance – Stolen Dance

 

Years&Years – Desire ft. Tove Lo

 

The Chemical Brothers – Black Rockin’ Beats

 

Abia astept sa-i vad pe scena pe baietii de la The Chemical Brothers, HURTS, Years&Years, Crystal Fighters, Milky Chance si The Neighbourhood! Mi-am pregatit deja outfiturile de festival (da, sunt foarte importante – insa cred ca cel mai important este sa te simti relaxat si sa te bucuri de muzica, de prieteni si de locul ala minunat). Si stiu deja ca duminica noaptea o sa fiu un pic trist, pentru ca festivalul ca o vacanta s-a terminat, si va trebui sa mai astept inca un an pana la urmatoarea editie. Insa o sa raman sigur cu niste amintiri superbe, pe care o sa le adaug la albumul meu Summer Welll, care se face tot mai mare si mai frumos.

Ovidiu Muresanu Summer Well

Daca vreti sa ajungeti la Summer Well, exista si in acest an o linie speciala de autobuze, care are statia de plecare in Piata Victoriei, la Muzeul Taranului. Primul autobuz pleaca la ora 14.30, iar programul este pana la ora 4 dimineata. Concertele incep la ora 18.00 in ambele zile, iar Hurts (sambata) si The Chemical Brothers (duminica) vor urca pe scena in jur de ora 23.30. Mai multe informatii aflati de pe site-ul Summer Well sau din aplicatia festivalului.

See you there! Let’s Summer Well!

LOve,

O.