HellO, WOrld!

H&M anunţă cu entuziasm o nouă colaborare cu festivalul Coachella Valley Music and Arts, prin crearea unei colecţii destinată adolescenţilor sub numele de #HMLovesCoachella. Ideea de libertate subliniată de accentul urban şi totodată ludic al pieselor vestimentare este principala temă de inspiraţie care se regăseşte în conceperea colecţiei. Aceasta va fi disponibilă din data de 31 Martie în cadrul departamentului Divided din magazinele H&M din România, precum şi online.

HMlovesCoachella 2

Colecţia H&M Loves Coachella cuprinde o serie de articole vestimentare ludice care evidenţiază spiritul liber al iubitorilor de muzică. Imaginea acestei colecţii presupune un stil personal evidenţiat prin suprapunerea hainelor de stiluri diferite debordând un sentiment de relaxare şi apartenenţă. Piesele cheie destinate adolescentelor sunt bluzele de inspiraţie folk, topurile cu franjuri, salopetele cu imprimeuri, pantalonii scurţi din denim şi accesoriile esenţiale precum pălăriile, ochelarii de soare şi botinele. În ceea ce priveşte garderoba de festival a băieţilor, tricourile, bermudele colorate şi pantalonii scurţi din denim sunt articolele vestimentare principale.

HMlovesCoachella 3 HMlovesCoachella 4

“Anul trecut, H&M a fost prima marcă de haine care a colaborat cu festivalul Coachella, lansând o colecţie care să sprijine această asociere. Pentru că iniţiativa a fost de succes, am decis să colaborăm şi în acest an prin crearea unei colecţii mai complexe destinată tinerilor care adoră festivalurile. Ne place Coachella datorită atmosferei energice şi a spiritului de libertate care se reflectă şi în noua colecţie pe care am realizat-o în spiritul acestui eveniment,” declară Ross Lydon, Designer H&M.

HMlovesCoachella 5 HMlovesCoachella 6

În ceea ce priveşte cel de-al doilea an de colaborare, H&M va deschide în cadrul festivalului un magazin pop-up în care se va comercializa colecţia destinată acestei colaborări.

 

 

LOve,

O.