HellO, WOrld!

Good news, guys! Beckham is back! Nu, nu pe terenul de fotbal, dar cu o noua colectie, in colaborare cu H&M! Iar viitoarea campanie Modern Essentials selected by David Beckham pentru H&M ii aduce din nou impreuna pe David, unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale stilului, și  pe Kevin Hart, star de comedie international.

In continuarea povestii din reclama filmata de cei doi in anul 2015, in care Kevin se pregatea sa joace rolul lui David intr-un film biografic, actiunea noului spot publicitar ii prezinta pe cei doi intr-o calatorie cu masina din Los Angeles catre  Las Vegas. Actiunea noului spot, in care David si Kevin poarta (din nou) tinute identice, dar de data asta din colectia speciala pentru toamna/iarna 2016, se concentrează in jurul planurilor lui Kevin de a lansa „I, Beckham: The Musical”.

david-beckham-kevin-hart-2

Campania si spotul publicitar integral vor fi lansate pe hm.com in data de 26 septembrie, dar pana atunci putem sa ne bucuram de un preview al acesteie si un fragment din spotul cu cei doi.

Colectia va fi disponibila in magazinele H&M selectate si online, incepand cu 29 Septembrie. Adica fix peste o saptamana! Abia astept!!

David Beckham

david-beckham-kevin-hart

LOve,

O.