HellO, WOrld!

 

Am o mare surpriza pentru voi! Si are legatura cu unul din brandurile pe care eu le iubesc cel mai mult, iar aici ma refer la Diesel. Am scris deja despre campania lor Be A Follower pentru sezonul SS19 AICI, si cred ca sunteti de acord ca e o campanie geniala. Pentru ca niste influenceri reali au fost de acord sa se autoironizeze si sa prezinte aspectele un pic mai complicate, haioase sau chiar mai penibile din viata lor. Iar ele au fost puse in antiteza cu viata oricarui om “obisnuit”, care este doar un simplu follower. Dar care resueste sa se bucure de viata mult mai bine, pentru ca nu-i asa, nu trebuie sa posteze in social media tot ce face. Si nici nu e obligat sa calatoreasca cu un milion de bagaje. Si nici nu are are outfituri complicate, greu de dat jos la nevoie.

Well, si acum vine surpriza, pentru ca impreuna cu Diesel am decis ca eu voi fi follower-ul vostru. Vreau sa schimbam rolurile, macar pentru cateva ore. Si de aceea o sa organizez pe Instagram un concurs, unde o sa aleg 3 dintre voi, care sa ma insotiti la o sedinta foto, dar unde voi veti fi vedetele, iar eu followerul vostru care va admira si va urmareste peste tot.

Be A Follower, Diesel Spring 19 (6)

Diesel ne va pune la dispozitie outfiturile, iar voi veti avea parte de o sedinta foto realizata de fotograful meu. Cei trei castigatori vor primi din partea Diesel premii constand in vouchere de cumparaturi in valoare de 3oo de lei din magazinele lor.

Eii, ce parere aveti? Vreti sa fiu followerul vostru? Eu abia astept!

Diesel Follower

Asa ca urmariti postarile mele de pe Instagram, pentru ca urmeaza sa anunt concursul. Dar pana atunci, nu uitati de mesajul Diesel de primavara asta: Be a follower!

LOve,

O.