HellO, WOrld!

 

Recunosc, am o relatie speciala cu HBO. Intermediata de televizor la inceput, iar apoi si de tableta sau laptop, dupa ce au lansat HBO GO. Asta pentru ca sunt un cinefil, iar pe filmele care imi plac enorm as putea sa le revad de zeci de ori. Ba chiar fac asta, incercand sa nu ratez vreo reactie, o replica sau o nuanta ceruta de regizor, pe care nu le-am remarcat la prima vizionare. Zeci, sute de filme, pe care le gasesc in acelasi loc. Asa am ajuns sa descopar si serialele senzationale produse de HBO. Bine, nu ca nu as fi avut adolescenta marcata de Sex & The City si sigla HBO care aparea chiar la inceput pe fundalul unui ecran puricos. Apoi au urmat altele si altele, pana am ajuns la povestea lui Jon Snow, a lui Cercei si a mamei dragonilor din GoT, acest serial devenit si el fenomen mondial.

Asa ca fiind eu indragostit irevocabil si iremediabil de HBO am fost teribil de incantat cand am fost invitat sa iau parte la campania lor de promovare din aceasta vara, ce prezinta cele mai cool seriale politiste ale momentului: True Detective, The Wire si A Night Of.

Vestea buna este ca puteti vedea gratuit pe HBO GO o parte din serialele de mai sus, toata vara. Trebuie sa recunosc, pe mine m-a prins foarte tare mini seria In acea noapte si sunt foarte curios sa vad cum se va sfarsi povestea lui Naz, tanarul acuzat de crima pe nedrept. Sau, cel putin, asa sustine el, pentru ca deznodamantul banuiesc ca o sa-l aflam in episodul al optulea al serialului. E un serial perfect de urmarit intr-o zi caniculara, cand nu iti vine sa iesi din casa. Eu abia astept urmatorul episod!

Alti #CrimeStoriesAddicts sunt Irina Margareta Nistor, Emilian Oprea, Noemi Meilman si Gianna Corondan, adica o companie selecta de cinefili si actori, alaturi de care ma simt tare onorat sa apar. Toate fotografiile le gasiti pe pagina de Facebook a HBO Romania,  ele fiind realizate de Cristian Sutu.

Irina Margareta Nistor HBO

Emilian Oprea HBO

Noemi Meilman HBO

Gianina Corondan HBO

Voua ce seriale va plac? Chiar sunt curios daca si voi sunteti #CrimeSeriesAddicts. Si daca da, as vrea sa stiu daca va uitati la In Acea Noapte. Credeti ca Naz e vinovat…sau nu? Eu am o banuiala. Ca da.

LOve,

O.