HellO. WOrld!

 

Cred ca nu e nicio urma de indoiala ca sunt indragostit de ochelarii de soare. Dar ce spun eu indragostit, sunt de-a dreptul obsedat de aceste accesorii care te transpun imediat in vacanta. Pentru ca nu-i asa, am vrea cu totii sa calatorim mereu in locuri insorite, cu plaje albe, scaldate de niste ape turcoaz, unde singura noastra grija sa fie … de fapt, sa nu existe nicio grija. Desigur, asta nu e posibil. Si atunci, de fiecare data cand vreau sa visez la o vacanta, sau sa-mi dau o stare de bine, imi aleg o pereche de ochelari de soare ce imi coloreaza imediat ziua, chiar daca Bucurestiul se hotaraste sa arate cenusiu si sa ne ameninte cu niste ploi cam prea racoroase, asa cum se intampla azi. Si ma uit peste fotografiile din calatoriile mele, in care apar in permanenta cu ochelarii de soare, si incerc sa ma retranspun in acele momente. Pentru ca da, ochelarii de soare ma ajuta sa ma teleportez, sa calatoresc in timp, catre cele mai frumoase locuri si cele mai minunate momente din viata mea.

Din fericire, cei de la OPTIblu s-au gandit la mine, dar si la voi, cei care sunteti indragostiti de vacante, si a creat un loc special pentru noi. Unde suntem invitati sa visam la destinatii exotice, la orase efervescente, la plaje nesfarsite sau la varfuri insorite de munte. Unde sa incercam colectii exclusiviste de ochelari de soare, care sa ne insoteasca in cele mai spectaculoase si minante aventuri. Unde gasim unele din brandurile mele favorite de ochelari de soare, dar si de vedere: Illesteva, Cutler & Gross, Oliver Peoples, Mykita, Linda Farrow, Massada Eyewear, Spektre, Saint Laurent, Christian Dior, Dolce & Gabbana etc.

Ovidiu-Muresanu-Prestige-Calypso-3

Ochelari Massada Eyewear

 

Ovidiu Muresanu Dior Homme

Ochelari Christian Dior

 

Ovidiu Muresanu Illesteva

Ochelari Illesteva

 

Ovidiu Muresanu David Beckham

Ochelari Dolce&Gabbana

 

Ovidiu Muresanu Spring

Ochelari Italia Independent

 

Ovidiu Muresanu Black Sea

Ochelari Saint Laurent

 

Ovidiu Muresanu Christian Dior

Ochelari Christian Dior

 

Ovidiu Muresanu Skate

Ochelari Oliver Peoples

 

Iar acest loc este noul magazin OPTIblu, ce se deschide maine oficial, in Bucuresti, pe strada Radu Beller, la numarul 6. Unde o sa ma gasiti destul de des, proband ochelari de soare si visand la vacante, evident.

OPTiblu Radu Beller

Ne vedem acolo!

 

LOve,

O.