HellO, WOrld!

Daca nu ati ajuns inca la Hanul Gabroveni, ca sa vedeti expozitiile deschise la Romanian Design Week, acum va trebui sa o faceti! De ce? Pentru ca o sa va intalniti cu mine, miercuri dimineata. Da, la ora 10, la Hanul Gabroveni, unde vom anunta digitalizarea ultimilor 100 de ani de moda romaneasca, printr-o initiativa a celor de la Intel si Lenovo. Iar in proiectul asta senzational am fost invitat si eu sa iau parte, pentru a-mi alege personalitatea masculina care cred eu ca a marcat ultimul secol prin stilul sau. Si sa stiti ca nu mi-a fost usor, asa cum recunosc si in clipul pe care o sa-l vedeti mai jos.

Pe cine am ales? Va spun doar ca a fost fiul vitreg al lui George Enescu si tatal vitreg al Lindey Grey (mai cunoscuta noua ca si Sue Ellen din serialul Dallas). Campion la tenis, hochei si pilot de vanatoare. Ladies and Gents, I give you….

 

Acum ca v-am deconspirat personajul, nu va ramane decat sa veniti maine alaturi de mine la Hanul Gabroveni din Centrul Vechi, pentru a afla impreuna si celelalte personalitati pe care Intel si Lenovo le-au inclus deja in istoria digitala a modei romanesti> Ele au fost alese de curatori cunoscuti din zona digitala, pentru ca sunt creatori de content de fashion pe blogurile lor: Ana Morodan, Ioana Liliana Gheorghe, Claudiu Enescu, Alina Gherge, Gabriela Atanasov, Denisa Luntraru si Liana Popa.

Dupa cum ati vazut, Intel si Lenovo au digitalizat momentul iconic ales de mine din istoria a 100 de ani de moda romaneasca, asa ca sunt tare curios sa aflu care este personalitatea pe care credeti voi ca ar trebui sa o includem in proiectul #IntelAndLenovoForFashion

Va astept la Romanian Design Week, See you there!

LOve,

O.