HellO, WOrld!

Am o veste buna pentru voi! Un nou magazin dedicat designerilor romani s-a deschis in Bucuresti! Da, se numeste CULT si e o initiativa a dragilor mei prieteni, Laura Lazar si Vicentiu Oktavianus. Iar eu, impreuna cu fashion guru Ovidiu Buta, am fost invitati sa facem parte din clipul de promovare al noului magazin. Yeeey! Ma vedeti, sunt un fel de James Bond ratacit pe strazile din Bucuresti. #BondIsCULT

CULT este un boutique-destinație care găzduiește și oferă o gamă variată și atent selectată de produse semnate de designeri români: colecții pentru femei și barbati, pantofi, accesorii, bijuterii, colaborări în ediție limitată, colecții realizate din materiale eco-friendly, precum și piese unice de design interior. Eu am remarcat creatiile Pas du Tout, Le Petit Indigent, bijuteriile de la BONE dar si hainele care poarta eticheta brandului propriu, CULT. Seara inaugurarii magazinului a fost tare frumoasa, cu o multime de prieteni care s-au reunit sa-i felicite pe Laura si Vicentiu pentru initiativa lor. Sincer sa fiu, a fost una din cele mai reusite seri ale sezonului.

Cult

Cult

Laura Lazar Ovidiu Muresanu

Iar pentru ca mi-a placut foarte mult aici, sunt sigur ca foarte curand CULT va deveni una din destinatiile mele preferata de shopping. Asa ca daca si voi va doriti sa va imbracati in tinute semnate de designeri romani, ne vedem la CULT. Magazinul se afla pe strada Ion Campineanu, nr 3A, intr-o zona perfecta pentru slowshopping. Iar daca sunteti pasionati de cumparaturile online, puteti face o vizita virtuala pe www.cultstore.ro, e-shopul fiind actualizat des cu noi produse, stiri, evenimente si proiecte speciale.

 

LOve,

O.