HellO, WOrld!

 

V-am povestit deja AICI cat de cool e campania de primavara-vara a celor de la Diesel. Se numeste #BeAFollower (videourile le gasiti pe canalul de Youtube Diesel) si ne provoaca sa fim mai relaxati si sa ne bucuram mai mult de viata, chiar daca suntem dependenti de social media. Pentru ca real life e aici, nu pe Instagram, nici pe Facebook, Pinterest sau Snapchat. Si cum cei de la Diesel au aratat in campania lor contrastul intre vietile a 5 inflencers cu cele ale followerilor lor, am hotarat ca vreau si eu sa schimb pentru cateva ore rolul cu doi din fanii mei care ma urmaresc/citesc pe blog/Instagram/Facebook. Si asa s-a nascut si acest shooting, pentru care le multumesc celor de la Diesel, dar mai ales Anei si lui Lucian, care au acceptat sa intre in acest joc.

Au fost cateva ore in care ne-am distrat, mai ales ca a fost funny sa ii observ pe cei doi in ipostaze de influencers seriosi, care (in cazul lui Lucian), au tot timpul foarte multe outfituri si accesorii pe care le duc dupa ei, sau (in cazul Anei), nu pot sa se bucure de mancare pana nu ii fac fotografii cat mai instagramabile, din toate pozitiile posibile. Evident, cu ocazia asta au realizat si ei ca nu e chiar atat de simplu sa fii un influencer.

Rezultatul il vedeti mai jos:

Ovidiu Muresanu DIesel

Ovidiu Muresanu Be A Follower

Ovidiu Muresanu Be A Follower

Daca eu cu Ana faceam autostopul, super relaxati, Lucian si-a luat in serios rolul de fashion influencer.

Ovidiu Muresanu Diesel

Ovidiu Muresanu Diesel

Iar apoi Ana s-a jucat de-a influencerul care nu se poate opri din fotografiat mancarea de la restaurant.

Diesel Ovidiu Muresanu

_MG_3571

Intre timp, Lucian si cu mine ne-am retras sa ne bucuram de burgerii nostri, care chiar erau super deliciosi!

Diesel Ovidiu Muresanu

Diesel Ovidiu Muresanu

V-am zis, a fost super fun! Iar voi, chiar daca sunteti influencers sau followers, cred ca ar fi foarte bine sa lasati din cand in cand telefonul deoparte. #Beafollower, relaxati-va. Si purtati Diesel!

 

LOve,

O.

PS. Tebuie sa le multumesc celor de la Flying Pig care ne-au gazduit si suportat, dar mai ales pentru mancarea delicioasa si superinstagramabila.

Photography:  Ionuț Gighileanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Ana, Lucian, Ovidiu: Total looks Diesel SS19 – piesele sunt disponibile in Diesel Store Baneasa Shopping City si Marriott.