HellO, WOrld!

Da, a venit momentul ala din an in care, in loc sa ne incarcam spiritual si sa asteptam cu emotie langa brad momentul nasterii lui Isus, incepem sa alergam ca bezmeticii prin magazine, dupa cadouri. Si nu numai dupa cadouri, ci si dupa tinutele perfecte pentru noaptea de Revelion, pentru vacanta de iarna, pentru iesirea cu prietenii de Craciun, pentru excursia la munte sau pentru seara romantica alaturi de iubita/iubit pe care o asteptam de mult, mult timp.
Well, pentru ca am stiut ca asta urmeaza sa se intample, am hotarat sa va sarim in ajutor!

Asa ca ne-am adunat intr-o ploioasa dimineata de Noiembrie (de parca ar fi existat si altfel de dimineti in ultimul timp, cah!), Ana, Noemi, Cristina, Catalin si Emanuel, in frumosul showroom Ethan Allen, decorat festiv, si am creat o frumoasa Poveste de Craciun. Alaturi de Sofia si de Avi ne-am simtit excelent si asta se vede in fotografiile facute de Silvia.

Pentru ca, nu-i asa, Christmas Is Better Together!

Craciunul este sarbatoarea pe care o iubesc cel mai mult, iar motivul este exact asta: ne aduce impreuna! Prieteni, familie, cu totii asteptam intalnirea magica si momentul deschiderii cadourilor, de care ne bucuram, indiferent de varsta noastra, la fel de mult cum s-au bucurat Sofia si Avi la acest shooting.
De aceea, eu abia astept Craciunul!

Iar pentru ca am spus ca vrem sa fim sursa voastra de inspiratie pentru tinutele pe care o sa le afisati in noaptea de Craciun sau de Revelion, trebuie sa stiti ca outfiturile noastre fac parte din Colectia speciala de Craciun a C&A pe care o gasiti deja in magazine.

LOve,
  O.