HellO, WOrld!

 

Imagineaza-ti ca esti intr-o decapotabila bleu, care aluneca usor printre paduri de pini mediteraneeni, in timp ce jos, in zare, se vede marea, de un albastru ireal. Asculti Una Notte A Napoli si iti doresti sa ajungi cat mai repede pe plaja, ca sa te bucuri de frumusetea unei zile splendide de vara, intr-un loc cu sezlonguri albe si un bar unde se gaseste berea ta preferata, Peroni Ambra. E Riviera Peroni, iar vara asta o poti descoperi in Mamaia, la Café del Mar.

Ovidiu Muresanu Riviera Peronu

Ovidiu Muresanu Riviera Peoni

Ovidiu Muresanu RIviera Peroni

Ovidiu Muresanu Riviera Peroni

Ovidiu Muresanu Riviera Peroni

Ovidiu Muresanu Riviera Peroni

 

Ovidiu Muresanu Riviera Peroni

Ovidiu Muresanu RIviera Peroni

Ovidiu Muresanu Riviera Peroni

Am regasit aici eleganta italiana a anilor ’60, nisipul cel mai fin, muzica in surdina, asa ca tentatia lui “dolce farniente” este foarte mare. Dar nici nu ai de ce sa faci altceva aici decat sa te bucuri de mare si de zilele lungi de vara in compania berii italiene preferate, un Peroni. Poti alege preferata mea, Ambra, o bautura tip aperitiv care combina berea Peroni cu un fruct citric rar, chinotto, ce se gaseste doar in regiunea Liguriei. Sau poti sa mergi pe varianta clasica, insa sa te bucuri de ea in varianta Piccola, sticla bijuterie a celor de la Peroni. Insa orice varianta ai prefera, vei avea parte de o experienta italiana autentica aici la Riviera Peroni al Café del Mar, ce va fi deschisa pana la finalul verii. Din doua in doua saptamani, aici veti avea parte de muzica live italiana, interpretata de Giorgio Ciabatoni si Don Miche, dar la Riviera Peroni al Café del Mar veti avea parte tot timpul de petreceri si evenimente care sa va faca sa va simtiti pe coasta Amalfitana sau pe plaja Lido, din Venetia. Va fi refugiul meu din Mamaia vara asta, pentru ca locul are acea eleganta care ma face sa ma simt ca intr-un film italian clasic, iar eu sunt sigur ca intr-o viata anterioara nu foarte indepartata am trait in Milano sau Florenta. Si de altfel, chiar daca nu ar fi asa, ce as putea sa-mi doresc mai mult de la o zi perfecta de vara? Chiar nimic. Ba da, inca o Peroni Ambra.

LOve,

O.

PS Poti afla mai multe despre programul evenimentelor ce vor avea loc la Riviera Peroni al Café del Mar de pe site-ul Peroni Nastro Azzurro, de pe pagina lor de Facebook, sau de pe pagina celor de la Café del Mar Mamaia.

 

Photography:  Alexandru Rosieanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: COS shirt, H&M trousers, Calvin Klein watch from Cellini, Illesteva sunglasses from OPTIblu.